foto

Matthew John Armstrong

  • nar. 28.8.1973 (46 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Abduction of Jesse Bookman
2003 Studio City
2000 David Cassidy Story, The (TV film)

TV seriály

2016 Pure Genius (TV seriál)
Pilot (E01)
Skandál (TV seriál)
The Miseducation of Susan Ross (S05E16)
2015 Code Black (TV seriál)
Pre-Existing Conditions (S01E03)
Prozíravost (TV seriál)
Mirror (S03E13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
16 let (S13E07)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Rozlité mléko (S02E11)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Oko za oko (S03E05)
Strážce pořádku (TV seriál)
Outlaw (S04E08)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Jsem Anna Franková (2. část) (S02E05)
Jsem Anna Franková (1. část) (S02E04)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Steaks (S01E08)
Lovci duchů (TV seriál)
Na Divokém západě (S06E18)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kulka v hlavě (S06E11)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Rána sekyrou (S08E17)
2009 Private Practice (TV seriál)
Homeward Bound (S02E12)
2007 Virgin of Akron, Ohio, The (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Drtivé vítězství (S01E22)
Ta těžší část (S01E21)
0,07 % (S01E19)
další epizody (6)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Za sedm minut dvanáct (S01E08)
Není co skrývat (S01E07)
Vražedná čísla (TV seriál)
Pistole a růže (S02E20)
Dr. House (TV seriál)
Lovci (S02E07)
2005 E-Ring (TV seriál)
Threshold (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Homewrecker (S02E06)
2002 American Dreams (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Wilder Days (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Turks (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky