foto

Chuck Hicks

  • nar. 26.12.1927 (91 let)
    Stockton, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Legie
2009 Sick Puppy
2006 Hood of Horror
2002 Kruh
2001 Route 666
Sbohem, má lásko
1998 Těžké časy (TV film)
1997 Screen Kill
1994 Vnitřní nepřítel (TV film)
1993 Jack Reed: Odznak cti (TV film)
1992 Double 0 Kid, The
Komando andělů
1990 Dick Tracy
Partners in Life (TV film)
Vrah
1989 Indio
1988 Americký idol
1987 Naprogramovaná k vraždě
1986 George Washington II: The Forging of a Nation (TV film)
Rodný syn
1984 Johnny Dangerously
1983 Murder One, Dancer 0 (TV film)
1982 Pán šelem
1981 ...All the Marbles
Cheaper to Keep Her
1980 Beyond Evil
Bronco Billy
Dům splněných přání (TV film)
Top of the Hill (TV film)
Věříme v Boha?
Vždycky zvítězit
Ztraceni beze stop
Zuřící býk
1978 Ať žije film!
Nikdy neprohrát
1976 Násilník
1975 Zlé časy
1973 Slaughter's Big Rip-Off
1972 Melinda
The Hound of the Baskervilles (TV film)
1971 Drsný Harry
Escape (TV film)
Something Big
1970 Molly Maguires
Wild Women (TV film)
1968 Bostonský případ
Rogues' Gallery
The Split
Where Were You When the Lights Went Out?
1967 Bez okolků
Fort Utah
Frajer Luke
1966 Johnny Reno
Krásné šílenství
Náš muž Flint
S mojí ženou ne!
The Silencers
1965 The Third Day
Velké závody
1964 Kisses for My President
Robin a 7 maskovaných
1963 Chodba šoků
PT 109
The Man from Galveston
Čtyři z Texasu
1962 Black Gold
Dny vína a růží
Merillovi záškodníci
Peklo je pro hrdiny
1961 A Fever in the Blood
All Hands on Deck
1960 Ledový palác
Sunrise at Campobello
The Bramble Bush
1959 Barakuda čeká
1958 Home Before Dark
Onionhead
The Last Hurrah
1957 Gunfire at Indian Gap
Módní návrhářka
Zombies of Mora Tau
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
The Girl He Left Behind
1955 Creature with the Atom Brain
Džungle před tabulí
Rebel bez příčiny
Válečný pokřik
1954 Bílé Vánoce
Casanova's Big Night
Řeka bez návratu
1953 Lili
Páni mají radši blondýnky
The Caddy
1952 Francis Goes to West Point
Horizons West
She's Working Her Way Through College
The Rose Bowl Story

TV seriály

2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S05E08)
1990 Flash (TV seriál)
1989 The New Lassie (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Když spadne klec (S06E08)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Střetnutí na Farpointu (S01E01)
1984 Airwolf (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
Wizards and Warriors (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Dluh (S04E08)
1982 Matt Houston (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Někdy kulku uslyšíš (S01E17)
1972 Kung Fu (TV seriál)
Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Ten O'Clock Tiger (S07E26)
1961 Frontier Circus (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Law of the Plainsman (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Walt Disney Presents: Annette (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
1954 The Joe Palooka Story (TV seriál)
1952 Gang Busters (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky