foto

Jon Tenney

  • nar. 16.12.1961 (55 let)
    Princeton, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Story of a Girl (TV film)
The Seagull
2015 Trable o Vánocích
2014 Co s láskou
2013 Naši a já
2011 Green Lantern
Year in Mooring, A
2010 Králičí nora
Legie
Radio Free Albemuth
2009 Otčím
2005 Looking for Comedy in the Muslim World
2003 Second Born
Sixteen to Life (TV film)
2002 Supersvůdníci 2
40
2000 Na mě se můžeš spolehnout
1999 Advice From a Caterpillar
Entropy
Love American Style (TV film)
1998 Hudba ze sousedního pokoje
Tráva je zlatej důl
With Friends Like These...
1997 Jen blázni spěchají
Rošády lásky
Soumrak rodiny Goldových (TV film)
1996 Fantom
Hollywood Boulevard
Prsten (TV film)
1995 Nixon
Zachraňte Willyho 2
1994 Assassination
Lassie
Policajt v Beverly Hills III
1993 Staří mládenci
Tombstone
1991 Daughters of Privilege (TV film)
Předem vinni
1990 Noční vidiny (TV film)
1988 Velitelkou v pekle (TV film)
1987 Drsná odplata (TV film)

TV seriály

2013 King a Maxwellová (TV seriál)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Newsroom (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Homecoming (S01E06)
2004 Joint Custody (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Kristin (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
1998 Will a Grace (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1996 Good Company (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
1993 Crime & Punishment (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 Dirty Dozen: The Series (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace