foto

Tyrees Allen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 The Perfect Host
2006 A House Divided (TV film)
1998 Mezi námi právníky (TV film)
Rat Pack (TV film)
1997 Dvanáct rozhněvaných mužů (TV film)
1996 Frequent Flyer (TV film)
Late Bloomers
1992 Dotknout se a zemřít (TV film)
Oběti spravedlnosti (TV film)
1991 Bez varování: Skutečný příběh Jamese Bradyho (TV film)
1990 Riverbend
1989 V pasti (TV film)
1987 RoboCop
1986 The Dirt Bike Kid
1985 When Dreams Come True (TV film)
1980 Podporujte akademii

TV seriály

2014 Revoluce (TV seriál)
Výstavní třída (S02E16)
2013 Status: Nežádoucí (TV seriál) - herec, a.z.
Reckoning (S07E13) - a.z.
Sea Change (S07E12)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Oblačno, místy vraždy (S05E02)
2010 Dark Blue (TV seriál)
Urban Garden (S02E01)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Dark Blue (TV seriál)
A Shot in the Dark (S01E10)
O.I.S. (S01E07)
August (S01E05)
další epizody (6)
Bratři a sestry (TV seriál)
Rozbouřené vody II (S03E17)
Rozbouřené vody I (S03E16)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Jiná kampaň (S06E10)
2007 Profesionálky (TV seriál)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Be Kind, Rewind (S03E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztráta paměti II. (S03E24)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Varovný plakát (S04E16)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Ať je o čem mluvit (S02E07)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Svoboda vítězí (S01E16)
Alias (TV seriál)
Hotová věc (S05E07)
Sólo (S05E06)
Venku z pouzdra (S05E05)
další epizody (6)
2004 JAG (TV seriál)
Slovní přestřelka (S09E20)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Sheltered (S13E22)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Komando (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Love on the Rocks (S03E25)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Plevel (S04E20)
Plodnost (S04E14)
1995 Doupě (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Kdo vlastně jsem? II. (S08E24)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Cestou domů (S03E07)
1993 Living Single (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace