foto

Jim Holmes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pâté
2009 Báječný svět shopaholiků
The Whole Truth
2008 Garden Party
2005 Salon krásy
2002 Hip! Edgy! Quirky!
2001 Planeta opic
1999 The Corndog Man
1998 Ve stínu mé sestry (TV film)
1997 Santa Fe
1996 364 Girls a Year
Zapomenuté hříchy (TV film)
1995 Cizáci (TV film)
1994 In the Line of Duty: The Price of Vengeance (TV film)
Poldové a zloději
1992 Her Final Fury: Betty Broderick, the Last Chapter (TV film)
1991 Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela
1988 Hra pro dva
Vejbuch
1986 My Chauffeur
Odd Jobs

TV seriály

2016 How to Be a Vampire (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rozčarování z patentové smlouvy (S09E18)
2014 Mike a Molly (TV seriál)
Mike jde k doktorovi (S05E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nultý den (S05E18)
2013 Máma (TV seriál)
Loathing and Tube Socks (S01E04)
The Crazy Ones (TV seriál)
The Intern (E11)
Castle na zabití (TV seriál)
Podoba není náhodná (S06E09)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na cizí adrese (S06E13)
2012 Vegas (TV seriál)
The Real Thing (E06)
Záměna (TV seriál)
Street Noises Invade the House (S01E30)
The Trial (S01E29)
Write a Lonely Soldier (S01E19)
Průměrňákovi (TV seriál)
Žalování (S03E23)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zmizelá (S10E08)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Vzplanutí citů (S01E02)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Svatý grál (S03E23)
Vincentův svět (TV seriál)
Psí odpoledne (S03E14)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S06E18)
Day 6: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S06E17)
Day 6: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S06E16)
další epizody (6)
2006 Fashion House (TV seriál)
Médium (TV seriál)
S.O.S. (S02E18)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neobvyklá podezřelá (S06E18)
2005 Lékařské záhady (TV seriál)
Spiked (E12)
Dva z Queensu (TV seriál)
Gym Neighbors (S07E12)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nikdo nespí (S03E04)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Hej hej, co já bych mohl dělat (S05E18)
2002 Still Standing (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Las Brisas (S03E20)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
On Golden Pons (S04E11)
1996 Bedtime (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1994 Hotel Malibu (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Tempest in a C-Cup (S01E08)
4B or Not 4B (S01E02)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky