foto

Alistair Petrie

  • nar. 30.9.1970 (47 let)
    Catterick, Severní Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hampstead
2016 Rogue One: Star Wars Story
2015 Kicking Off
Silent Hours
Viktor Frankenstein
2014 Králova zahradnice
S tváří anděla
2013 Lucan (TV film)
Podezření pana Whichera: Vražda v Andělské uličce (TV film)
Rivalové
Vendetta
2012 Ashes
Atlas mraků
2010 Devil's Playground
Gracie (TV film)
Metamorphosis
2008 Banda amatérů
Čistá práce
Vévodkyně
2007 Kainovo znamení
2005 Z očí do očí
2003 Stav mysli (TV film)
2000 Stretch, The (TV film)
Vyšetřování naslepo II - Náměsíčná (TV film)
1999 Dalziel a Pascoe: Vzkříšení (TV film)
1997 Mrs. Dalloway
1996 Emma (TV film)

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola třetí (S01E03)
Kapitola druhá (S01E02)
Kapitola první (S01E01)
The Terror (TV seriál)
2016 Harley a Davidsonovi (TV seriál)
New Blood (TV seriál)
Noční recepční (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Sherlock (TV seriál)
Znamení tří (S03E02)
2013 Utopia (TV seriál)
2012 Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
Spot the Difference (S01E05)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Trn v oku (S13E07)
2010 Protiúder (TV seriál)
2008 Mutual Friends (TV seriál)
2007 Cranford (TV seriál)
The Whistleblowers (TV seriál)
2003 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
2002 Celeb (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1996 My Wonderful Life (TV seriál)
1995 Game On! (TV seriál)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
1993 The Scarlet and the Black (TV seriál)

Dokumentární

2010 Zajetí prince Harryho

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace