foto

Annie Wersching

  • nar. 28.3.1977 (41 let)
    Saint Louis, Missouri, USA

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Other Mother (TV film)
2013 Surrogate, The (TV film)
2012 Krásná řeznice (TV film)
2011 Partners (TV film)
2010 Below the Beltway
2007 Company Man (TV film)
2003 Božský Bruce

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Runaways (TV seriál)
2016 The Catch (TV seriál)
Timeless (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (2)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace