foto

Melinda McGraw

  • nar. 25.10.1963 (56 let)
    Nicosia, Kypr

Biografie

Melinda McGraw se narodila 25. října 1963 v Nikósii na Kypru a byla nejmladší ze tří dívek. Rodina se přestěhovala do Bostonu. Zde začala hrát brzo v Bostonském divadle pro děti a navštěvovala Buckingham Brownskou školu. Poté krátce chodila do Bennington College, než byla přijata na Královskou akademii dramatických umění v Londýně. Poté se objevila v několika divadelních produkcích v londýnském West Endu a po celé Británii (včetně Twelfth Night, Don Carlos, Stranger).

V roce 1990 se vrátila zpět do USA. Jedna z jejích nejvýznamnějších rolí byla sestra Melissa Scully v X FILES (1993). Také si zahrála Larryho ambiciózní přítelkyni v THE LARRY SANDERS SHOW. Roku 1996 ji obsadil Kevin Spacey do jeho režijního debutu ve filmu ALBINO ALLIGATOR. Roku 2008, ve velkofilmu BATMAN THE DARK KNIGHT od Christophera Nolana hrála ženu poručíka Gordona, Barbaru. Je šťastně vdaná za skladatele Steva Piersona a má s ním dceru Lucy.

Honza "Listeroman" Göth

Herecká filmografie

Filmy

2017 Izzy Gets the F*ck Across Town
2014 Delirium (TV film)
2010 Legally Mad (TV film)
Meeting Spencer
Pleading Guilty (TV film)
Skateland
2009 Rosnička
2008 Temný rytíř
2003 Senor White (TV film)
2000 Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
1998 Utopenec na útěku
1997 Frankensteinův dům (TV film)
1996 Albino Alligator
1988 Big Knife, The (TV film)

TV seriály

2020 Interrogation (TV seriál)
I.A. Sgt. Ian Lynch & Det. Brian Chen vs. Trey Carano 2003 (E10)
Det. Dave Russell vs. Chris Keller 1983 (E05)
Det. Dave Russell vs. Kim Decker 1982 (E03)
další epizody (4)
Charmed (TV seriál)
Dance Like No One Is Witching (S02E11)
2019 For the People (TV seriál)
Moral Suasion (S02E08)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Ošklivá záležitost (S03E13)
Roger a já (S03E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Daughters (S16E24)
2018 The Crossing (TV seriál)
These Are the Names (E11)
The Androcles Option (E10)
Hope Smiles from the Threshold (E09)
další epizody (6)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
V krvi (S05E05)
2017 Outcast (TV seriál)
The One I'd Be Waiting For (S02E04)
Not My Job to Judge (S02E03)
The Day After That (S02E02)
další epizody (4)
The Last Tycoon (TV seriál)
An Enemy Among Us (E08)
2016 Outcast (TV seriál)
This Little Light (S01E10)
Close to Home (S01E09)
What Lurks Within (S01E08)
další epizody (8)
2015 Proof (TV seriál)
Tsunami: Part Two (E10)
Reborn (E08)
Private Matters (E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kocovina (S12E15)
Šach (S12E11)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Old Dog, New Tricks (S05E19)
2013 Skandál (TV seriál)
Snake in the Garden (S02E17)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ďábelská trojice (S11E10)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
Lauren (TV seriál)
Drsná Harry (TV seriál)
Muziko, hraj (S02E19)
Soutěž (S02E17)
Hysterie (S02E14)
další epizody (4)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Teenage Wasteland (S02E07)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Tajemství (S03E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ďábelská trojka (S10E09)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ďábelský trojúhelník (S09E07)
2010 Médium (TV seriál)
Sal (S06E19)
2009 Hank (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Justiční omyl (S09E14)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Crush (S10E20)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Zlaté housle (S02E07)
Maidenform (S02E06)
Nová dívka (S02E05)
další epizody (5)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vražda na pláži (S07E06)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Cestovatel (TV seriál)
Perfidia (E13)
The Hanged Man (E12)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Pravda v louhu (S02E05)
Západní křídlo (TV seriál)
Election Day: Part 2 (S07E17)
Election Day: Part 1 (S07E16)
Two Weeks Out (S07E14)
další epizody (4)
2005 Inconceivable (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Zatím na shledanou (S01E22)
Neděle v parku s Georgem (S01E21)
Strach (S01E20)
2004 Hlava rodiny (TV seriál)
2003 Skin (TV seriál)
Všechno je relativní (TV seriál)
2002 Wednesday 9:30 (8:30 Central) (TV seriál)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S05E06)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Living in Captivity (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Pest House (S02E14)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Starý dobrý Nathan (S06E11)
1997 Advokáti (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Koleda (S05E06)
1995 Cybill (TV seriál)
The Pursuit of Happiness (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Kancelářská spona (S03E02)
Požehnaná cesta (S03E01)
1994 Akta X (TV seriál)
Jedním dechem (S02E08)
1992 Human Factor, The (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Good Samaritan (S03E20)
1991 The Commish (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)

Video kompilace

1997 Akta X – Akta 10: Emily (video kompilace)
1995 Akta X – Akta 3: Únos (video kompilace)

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky