foto

Martin Mull

  • nar. 18.8.1943 (76 let)
    Chicago, Illinois, USA

Kontakt

  • WILLIAM MORRIS AGENCY
    151 El Camino Drive
    Beverly Hills, CA 90212
    310-274-7451
    310-248-5632 fax
    AGENT: LISA LIEBERMAN

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Futile and Stupid Gesture
2013 Ha/lf (TV film)
Reading Writing & Romance (TV film)
2012 El Jefe (TV film)
2011 And They're Off
Oliver's Ghost (TV film)
2010 Vrahouni
2008 Family Man (TV film)
2006 Našli mě naši
2005 Vzdálený domov
2004 Přítel pod stromečkem (TV film)
2003 Nick at Nite Holiday Special, The (TV film)
2002 Year That Trembled, The
2001 Sestra Mary to všechno vysvětlí (TV film)
2000 Attention Shoppers
1998 Sám doma a bohatý: Vánoční přání
Zack and Reba
1997 Beverly Hills Family Robinson (TV film)
1996 Edie & Pen
Movies Money Murder
Rolničky, kam se podíváš
1994 Jak byl dobyt západ (TV film)
Mr. Write
1993 Day My Parents Ran Away, The (TV film)
Mrs. Doubtfire - Táta v sukni
Whole Shebang, The (TV film)
1992 Hráč
Pobřeží snů
1991 Dance with Death
Ted and Venus
1990 Buď v klidu
Lyžařská hlídka
1989 Cutting Class
Závod s časem
1988 All-Star Toast to the Improv, An
Portrait of a White Marriage
Rented Lips
1987 Flicks
Stoletý tatínek
1986 Doctor Duck's Super Secret All-Purpose Sauce
Vidiots, The (TV film)
Šéfova manželka
1985 California Girls (TV film)
Lots of Luck (TV film)
O.C. a Stiggs
Stopa
1984 Growing Pains
Jerk, Too, The (TV film)
1983 Pan máma
Soukromá škola
Sunset Limousine (TV film)
1981 Take This Job and Shove It
1980 Moje tělesná stráž
Serial
1978 FM

TV seriály

2019 Cool Kids (TV seriál)
The Friend-aversary (E22)
Vegas Baby! (E21)
Indecent Proposal (E20)
další epizody (13)
I'm Sorry (TV seriál)
The Small of My Back (S02E06)
Extra Boobs (S02E05)
2018 Cool Kids (TV seriál)
Jak Margaret randila se Zodiakem (E09)
Hankova nová přítelkyně (E08)
Díkuvzdání u Murrayho (E07)
další epizody (9)
Ranč (TV seriál)
It Ain't Fair that It Ain't Right (S03E09)
Arrested Development (TV seriál)
Family Leave (S05E01)
2017 I'm Sorry (TV seriál)
Off The Charts (S01E10)
Divorce Fantasy (S01E07)
Acts of Service (S01E05)
další epizody (4)
Ranč (TV seriál)
To prostě nejde (S02E10)
Poznej své skutečné přátele (S02E06)
Rodinka na kousky (TV seriál)
The Twelve Shorts of Christmas (S03E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Staré triky (S08E16)
2016 Ranč (TV seriál)
Odchod je už nějakou chvíli na pořádku dne (S01E19)
Vím, že mě pořád miluje (S01E15)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Receptionist Pot Voting Cramp (S02E02)
Bite Flight Wing-Man Bonnie (S01E12)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Inaugurace (S05E10)
Babí (S05E04)
Orel (S05E03)
další epizody (4)
2015 Rodinka na kousky (TV seriál)
Godparent Turkey Corn Farts (S01E08)
Zpátky do školy (TV seriál)
Guerillový marketing pro pokročilé (S06E07)
Posedlost virtuální realitou (S06E02)
2014 Dads (TV seriál)
Jerk in a Box (E19)
Have a Heart... Attack! (E18)
Enemies of Bill (E17)
další epizody (8)
2013 Dads (TV seriál)
The Glitch That Stole Christmas (E11)
Dad Abuse (E10)
Comic Book Issues (E09)
další epizody (11)
Agentura Jasno (TV seriál)
100 Clues (S07E05)
Arrested Development (TV seriál)
Off the Hook (S04E14)
A New Attitude (S04E11)
Queen B. (S04E10)
2012 Franklin a Bash (TV seriál)
Strange Brew (S02E01)
2011 Americký táta (TV seriál)
Season's Beatings (S08E07)
2010 V dobrém i zlém (TV seriál)
Doug a Ally mají dítě (S04E34)
To stihneme (S04E33)
Dětské krůčky (S04E32)
další epizody (12)
Americký táta (TV seriál)
Son of Stan (S07E02)
2009 Gary Unmarried (TV seriál)
Gary Uses His Veto (S01E16)
Americký táta (TV seriál)
Rapture's Delight (S06E09)
Roy Rogers McFreely (S05E12)
2008 Gary Unmarried (TV seriál)
Gary Gives Thanks (S01E09)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Retro (S10E05)
2007 Americký táta (TV seriál)
Haylias (S04E05)
Dope and Faith (S04E03)
2006 Americký táta (TV seriál)
Of Ice and Men (S03E07)
2005 Americký táta (TV seriál)
Con Heir (S02E04)
Deacon Stan, Jesus Man (S01E07)
Roger Codger (S01E05)
2004 Arrested Development (TV seriál)
Amigos (S02E03)
2002 Teamo Supremo (TV seriál)
2001 The Ellen Show (TV seriál)
2000 Griffinovi (TV seriál)
Ať lžu jestli umřu (S02E09)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The End of an Era (S04E22)
The Four Faces of Sabrina (S04E21)
The Wild, Wild Witch (S04E19)
další epizody (5)
1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina, Nipping at Your Nose (S04E12)
Salem and Juliette (S04E11)
Spoiled Rotten (S04E05)
další epizody (15)
1998 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Nobody Nose Libby Like Sabrina Nose Libby (S03E09)
And the Sabrina Goes to... (S03E08)
Suspicious Minds (S03E03)
další epizody (14)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Making Whoopi (S06E08)
Simpsonovi (TV seriál)
Šťastná doba hippies (S10E06)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Inna-Gadda-Sabrina (S02E08)
Sabrina, the Teenage Boy (S02E06)
Dummy for Love (S02E03)
další epizody (5)
Roseanne (TV seriál)
Into That Good Night: Part 2 (S09E24)
The Truth Be Told (S09E21)
Roseanne-Feld (S09E20)
1996 Roseanne (TV seriál)
Mothers and Other Strangers (S09E11)
Home Is Where the Afghan Is (S09E10)
Someday My Prince Will Come (S09E05)
další epizody (9)
1995 Roseanne (TV seriál)
December Bride (S08E11)
Roseanne in the Hood (S08E03)
Let Them Eat Junk (S08E02)
další epizody (9)
1994 Roseanne (TV seriál)
Follow the Son (S07E07)
Skeleton in the Closet (S07E06)
Girl Talk (S07E04)
další epizody (7)
1993 Family Dog (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
The Driver's Seat (S06E11)
Halloween V (S06E06)
The Mommy's Curse (S06E02)
další epizody (4)
1992 The Jackie Thomas Show (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Aliens (S04E25)
Deliverance (S04E22)
Lies (S04E21)
další epizody (4)
1991 Roseanne (TV seriál)
Santa Claus (S04E12)
Stressed to Kill (S04E09)
Darlene Fades to Black (S04E04)
další epizody (8)
1990 His & Hers (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Snap Out of It (S06E04)
1984 Domestic Life (TV seriál)
1978 America 2-Night (TV seriál)
1977 Fernwood 2 Night (TV seriál)
1976 Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)

Dokumentární

2016 Norman Lear: Just Another Version of You
2013 Tim's Vermeer
1999 20th Century: Yesterday's Tomorrows, The (TV film)
1986 Big City Comedy

Scenáristická filmografie

TV seriály

1991 Roseanne (TV seriál)
Tolerate Thy Neighbor (S04E05)

Host

TV pořady

2012 Do hlubin komedie (TV pořad)
2010 Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1993 '70s Celebration: The Beat Is Back, A (TV pořad)
1988 Circus of the Stars #13 (TV pořad)
1987 Jonathan Winters: On the Ledge (TV pořad)
1982 Magic with the Stars (TV pořad)
1980 The Tom and Dick Smothers Brothers Special I (TV pořad)
Tom and Dick Smothers Brothers Special II, The (TV pořad)
1979 T.V. Show, The (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky