foto

Melissa McBride

  • nar. 23.5.1965 (55 let)
    Lexington, Kentucky, USA

Zajímavosti o tvůrci (3)

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Robot Chicken Walking Dead Special: Look Who's Walking (TV film)
2016 The Happys
2014 The Reconstruction of William Zero
2008 Delgo
Živoucí důkaz (TV film)
2007 Mlha
2002 Skandál v katolické škole
1999 Nathan Dixon (TV film)
Piráti ze Silicon Valley (TV film)
1997 Close to Danger (TV film)
Únos (TV film)
1996 V očistci (TV film)
1995 Mutant Species
Tajemná žena (TV film)
1994 V žáru noci: Dej mi svůj život (TV film)

TV seriály

2020 Živí mrtví (TV seriál)
A Certain Doom (S10E16)
The Tower (S10E15)
Look at the Flowers (S10E14)
další epizody (6)
2019 Živí mrtví (TV seriál)
The World Before (S10E08)
Open Your Eyes (S10E07)
Bonds (S10E06)
další epizody (12)
2018 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Jaký je váš příběh? (S04E01)
Živí mrtví (TV seriál)
Evolution (S09E08)
Stradivarius (S09E07)
Who Are You Now? (S09E06)
další epizody (13)
2017 Živí mrtví (TV seriál)
Jak to musí být (S08E08)
Král, Vdova a Rick (S08E06)
Jen nějakej chlap (S08E04)
další epizody (10)
2016 Živí mrtví (TV seriál)
Srdce bijí dál (S07E08)
Studna (S07E02)
Jednoho dne už nebudete (S07E01)
2015 Živí mrtví (TV seriál)
Poslední den na Zemi (S06E16)
Na východ (S06E15)
Dvojnásobná dálka (S06E14)
další epizody (17)
2014 Živí mrtví (TV seriál)
Večírek (S05E13)
Pamatuj (S05E12)
Nedůvěřuj a prověřuj (S05E11)
další epizody (15)
2013 Živí mrtví (TV seriál)
Není cesty zpátky (S04E08)
Přítěž (S04E07)
Konečné stadium (S04E05)
další epizody (15)
2012 Živí mrtví (TV seriál)
Zrozeni k bolesti (S03E08)
Když mrtví klepou na dveře (S03E07)
Štvanice (S03E06)
další epizody (14)
2011 Živí mrtví (TV seriál)
Stodola (S02E07)
Tajemství (S02E06)
Chupacabra (S02E05)
další epizody (7)
2010 Živí mrtví (TV seriál)
Testovací subjekt 19 (S01E06)
Lavina (S01E05)
Rukojmí (S01E04)
další epizody (4)
2003 Dawsonův svět (TV seriál)
All Good Things... (S06E23)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Roadtrip (S01E09)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Vcítění (S01E01)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Walking Dead: Behind the Dead (TV film)