Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

Tom Hanks

Bezkonkurenčně nejlepší, nejkvalitnější a pravděpodobně i nejsympatičtější herec všech dob. Ten má "jen" dva Oscary?! Tak my bychom dali min. 5 a to bychom ještě křivdili!

 

Nejlepší role: 1. Forrest Gump (Forrest Gump), 2. John H. Miller (Zachraňte vojína Ryana), 3. Paul Edgecomb (Zelená míle)

Leonardo DiCaprio

Asi největší herecké eso dnešní doby, člověk, jenž umí zahrát skvělé dramatické výkony, ovšem zároveň i pohodové a oblíbí si ho snad každý, kdo nezávidí...

 

Nejlepší role: 1. Jack Dawson (Titanic), 2. Dominic Cobb (Počátek), 3. Frank Abagnale Jr. (Chyť mě, když to dokážeš)

Brad Pitt

Jo, jo.... Brad..... Sex symbol devadesátek, výborný herec s bohatou filmografií, nyní namakaný drsňák a stále fešák - takhle má vypadat nejznámější herec všech dob ...a tak taky vypadá!!! :D

 

Nejlepší role: 1. Cliff Booth (Tenkrát v Hollywoodu), 2. Aldo Raine (Hanebný pancharti), 3. Tyler Durden (Klub rváčů)

Russell Crowe

Výborný a velmi kvalitní herec, který spíše dominuje v dramatech, kriminálkách či dobrodružných filmech. Ale ať už je kdekoliv (i v komedií!), vždy předvede dechberoucí výkon a z celého osazenstva jasně vybočí! A to je spíše komornější herec!!!

 

Nejlepší role: 1. Maximus Decimus Meridius (Gladiátor), 2. James J. Braddock (Těžká váha), 3. Max Skinner (Dobrý ročník)

Mel Gibson

Dřívě pohodový a frajerský, přesto taktéž velmi kvalitní a náš velmi oblíbený herec, který ani za několik dekád neztratil nic ze svého kouzla a charismatu! Pokud je někdo náš největší oblíbenec, tak asi opravdu Mel :-)

 

Nejlepší role: 1. Martin Riggs (Smrtonosná zbraň: 1, 2, 3, 4), 2. Nick Marshall (Po čem ženy touží), 3. William Wallace (Statečné srdce)

Paul Newman

Ze starších časů je Paul opravdu nejlepším hercem a tělesným ztělesněním 60. a 70. let. Tento modrooký frajer (Luke:) a sympaťák s neuvěřitelným charismatem si nás každým jeho námi viděným filmem naplno získal! Navíc jeho český dabér Luděk Munzar se s ním svázal jak nikdo jiný se svým "hercem"...

 

Nejlepší role: 1. Butch Cassidy (Butch Cassidy a Sundance Kid), 2. Luke Jackson (Frajer Luke), 3. Henry Gondorff (Podraz)

Robert Redford

Paul Newman či Robert Redford? ... To u nás vždy byla velká a náročná otázka - každopádně oba to byli neuvěřitelní borci, Robert takový trochu vážnější a možná kapku i kvalitnější herec, který dokáže hrát i dnes stejně dobré filmy jako před 50ti lety a přitom nic z jeho předností neopadlo (až na fešnost:-)!

 

Nejlepší role: 1. Sundance Kid (Butch Cassidy a Sundance Kid), 2. Johnny Hooker (Podraz), 3. Einar Gilkyson (Žít po svém)

Hugh Grant

Hugh je opravdu skvělý herec! Typický Brit s vytříbeným inteligentním humorem. A i když měl své omyly (hlavně komedie ze zámoří), tak min. za Williama Thackera z Notting Hillu či Davida z Lásky nebeské mu vše odpouštíme. Taková naše slabina! :-)

 

Nejlepší role: 1. William Thacker (Notting Hill), 2. David (Láska nebeská), 3. Fletcher (Gentlemani)