Reklama

Reklama

A jak to bylo dál...

(seriál)
  • USA And Just Like That... (více)
Trailer
USA, (2021–2023), 14 h 41 min (Minutáž: 36–45 min)

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Kamera:

Tim Norman

Hudba:

Aaron Zigman

Hrají:

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Chris Noth, Sara Ramirez, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson, Evan Handler, Nicole Ari Parker (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(21)

Nová kapitola Sexu ve městě z produkce HBO Max navazuje na ikonický seriál HBO vysílaný v letech 1998–2004. Nové pokračování s lapidárním názvem A jak to bylo dál... opět sleduje nerozlučné přátelství Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandy (Cynthia Nixon) a Charlotte (Kristin Davis) na jejich složité životní cestě po padesátce. Čekejte romantiku, humor, staré známé včetně pana Božského a úchvatné kostýmy, které seriál podle knižní předlohy spisovatelky Candace Bushnell tak proslavily. (HBO Max)

(více)

Recenze uživatele TroiMae k tomuto seriálu (6)

A jak to bylo dál... (2021) 

Barbara-Seda Aghamianz: "This show is what my mom would call empty calories … and I enjoyed every bite, free from guilt. It is like a beach read - take it for what it is." l The second season of “And Just Like That . . .” is “a collision of aesthetic and topical excess that almost feels as if it were created to provoke the most grimaces possible,” Carrie Battan writes. ()

Série 2 (2023) (S02) 

Charlotta a Seema měly zajímavé dějové linky, skoro bych dal až 4*. Ale pokud jsem se před tím divil, proč v reboot seriálu snažícím se o diverzitu jsou pořád gay postavy jako klišé z 90. let, tak teď už prostě mám pocit, že všechny postavy jsou karikatury a slouží jen jako ramínka na šaty a přilákání pozornosti z nostalgie k původnímu seriálu. Postavy mi přijdou nezralé a pomohla by spíš psychoterapie. Ty charaktery spíš a příběhy vlastně ruší a musím je tolerovat. Mi to přijde jako pohádka o privilegovaných, co mají občas špatné svědomí. Já od toho víc než přehlídku hadrů v kulisách New Yorku nečekám a vidět ikonické momenty metropole jako Met Gala, či Halloween je potěšení. A když dojde New York, aspoň nasadí kočičku. ()

Met Gala (2023) (S02E01) 

Vtipné... svěží.... a šaty. Takže já jsem spoko. ()

Halloween (2023) (S02E05) 

Kdyby ty lidi chodili na psychoterapii, tak žádná série nevznikne :D A hledat toho pravého muže a rozejít se s jedním, protože má práci a deadline, který navíc nestíhá kvůli zranění, co mu Carrie způsobila… Proč si tedy prostě nezaplatí eskort? Peněz na to má evidentně dost. ()

Před sto lety (2023) (S02E08) 

Charlotta se Seema měly zajímavé dějové linky, skoro bych dal 4*. Ale pokud jsem se před tím divil, proč v reboot seriálu snažícím se o diverzitu jsou pořád gay postavy jako klišé z 90. let, tak teď už prostě mám pocit, že všechny postavy jsou karikatury a slouží jen jako ramínka na šaty. ()

Poslední večeře: Hlavní chod (2023) (S02E11) 

Cameo Samanthy bylo vtipné… ale Kim Cattrall nás naštěstí předem varovala, že nemáme mít žádná velká očekávání, takže nakonec nevadí, že s námi vyjebali. ()

Související novinky

Seriálový Last of Us až v roce 2023

Seriálový Last of Us až v roce 2023

17.02.2022

Špatné zprávy pro fanoušky herní série The Last of Us. Šéf programu HBO Casey Bloys totiž čerstvě upřesnil, kdy si myslí, že diváci uvidí očekávanou seriálovou adaptaci od Craiga Mazina (Černobyl) a… (více)

Reklama

Reklama