Reklama

Reklama

Když se šílený zločinec začne považovat za génia, je čas poslat za ním Jamese Bonda. Pierce Brosnan v hlavní roli britsko-amerického akčního filmu. Tajný agent Jejího Veličenstva James Bond dostane za úkol prověřit aktivity mediálního tiskového magnáta Elliota Carvera. Jeho noviny a televizní stanice totiž s podezřelou hbitostí přinesly zprávu o zkáze britské válečné lodi Devonshire. Ta se z neznámých důvodů ocitla v čínských teritoriálních vodách a potopilo ji pravděpodobně torpédo z čínského bojového letounu. Bond však zjistí, že to byl ve skutečnosti Carver, kdo Devonshire poslal ke dnu. Jednak tím získal atraktivní materiál pro nejnovější vydání svého deníku Zítřek, jednak z vraku lodi ukradl raketu s jadernou hlavicí. Ze své lodi, která je pro radary neviditelná, hodlá střelu vyslat na Peking, aby vyvolal konflikt Číny a Británie a následnou globální válku. A hlavně aby pak rozšířil své mediální impérium po celé planetě. James Bond a jeho čínský protějšek, půvabná agentka Wai Lin, však ještě neřekli své poslední slovo... (Česká televize)

(více)

Diskuze

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Brosnan mi opět ukazuje, že to ON je James Bond a díky jeho hláškám, i akci jsem se nonstop bavil. Tenhle díl u mě překonal i Zlaté oko. 5* a těšim se na další.

hanzi_111

hanzi_111 (hodnocení, recenze)

Strasne srackoidni snimek. Neskutecny plebs. Nikdy mi Brosnan nepripadal jako pravy Bond. Neuveritelne, ze to ma 72%. Tipuju, ze kdyby takovy film vysel do kin dnes, tak ma tak 45%.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

BrunoAnthony

Mna nudi vela veci. Aj tvoje prispevky, ale bondovky zatyal chvalabohu nie. A ano, mas pravdu jedine v tom, ze bondovky vzdy reaguju na konkretne dianie vo svete.

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

1997 - Rusko na huntě, Jelcin když zrovna nechlastá, tak leze Amíkům do zádele a poslouchá je na slovo, tak pro film vybrali čínského nepřítele. Podle toho, kdo je pro anglosasy zrovna nepřítel, tak podle toho se točí. Teď za Putinovy éry se zase točí protirusky.....a Bond už mě nudí, i když Brosnan sám o sobě špatný není

na příspěvěk reagoval Martin741

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Bavorak na dialove ovladanie nemal chybu, bavil som sa na tom filme tak, ze genialne! Silne pochybujem, ci sa tvorcovia vobec dokazu priblizit tejto bondovke!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

TopGunner

TopGunner (hodnocení, recenze)

Ale kdeže, je mi jasný, že Gerard Butler nevypadá v každym filmu jako Leonidas, ale tady vypadá úplně jinak. Nářez. Čert aby ho poznal.

titto

titto (hodnocení, recenze)

Gerard Butler hrál velitele lodi Devonshire, která se potopí na začátku filmu. V českém znění ho mluvil Pavel Soukup.

TopGunner

TopGunner (hodnocení, recenze)

Může mi prosím někdo říct alespoň rámcově kde se byl Gerard Butler ?! Díky

Související novinky

Skladatel Hvězdné brány a bondovek v Praze

Skladatel Hvězdné brány a bondovek v Praze

17.05.2016

Držitel cen Grammy a Emmy, britský skladatel David Arnold, chystá na neděli 5. června svůj první koncert v České republice. Autor hudby k velkofilmům Hvězdná brána, Den nezávislosti, Casino Royale a… (více)

Reklama

Reklama