Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jízda se smrtí v zádech. Skupinka mladých surfařů se rozhodne okořenit si své jízdy trochou nebezpečí a vzrušení. Chtějí přilákat žraloky a projet se mezi nimi. Jejich zábavu však přeruší obrovský krokodýl, který se náhle objeví a požírá všechny, kdo se mu připletou do cesty. Podaří se někomu uniknout ze spárů jisté smrti? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od režiséra Kukuřičných dětí 3 a Mutanta něco zábavnějšího, protože u těhle dvou filmů jsem se bavil. Ale dostavila se mi blbost, kde jde spíše o to jak kterej herec vypadá, protože i když je krokodýl celkem "cool" tak je zatraceně nevyužitej. Málo sežranejch lidí a hlavně nuda už po první půlhodině! Prakticky od začátku jsem si přál aby všici chcípli protože takováhle skvadra herců je šílená. Navíc jak rejža se nedokázal pustit ze řetězu protože dělá šílený chyby. Klasické klišé který si už nikdy nepustím. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vlny smrti jsou svižný dobrodružný film o natáčení dokumentárního filmu. Hlavní atrakcí mají být surfaři jezdící na vlnách mezi žraloky. Režisér a producent v jedné osobě věří, že to bude kasovní hit. Jenže žraloci nejsou tím největším nebezpečím, tím je zde obří krokodýl mořský, největší plaz na světě. A do toho se ještě připlete banda, co vypadá jak zapomenutí piráti z předminulého století. Hlavní postavy tak musí čelit nejen zuřivému krokodýlovi, ale kromě banditů i nástrahám a pastím, které na svém ostrově mají. Surfování na vlnách je parádní, záběry z podvodní hladiny se žraloky jsou úžasné. Jednou z nejlepších scén je útěk po molu, kdy za postavami doslova vybuchují jednotlivá prkna, jak se je snaží krokodýl dohonit. Krásné jsou přírodní záběry i krátké podmořské scenérie. Nechybí sex, nahota ani krev. Kromě toho, že krokodýl své oběti převaluje v čelistech a polyká, tak jednu doslova přetrhne napůl. Efektní je nabodnutí jednoho z banditů na past v ostrovní džungli. Asi největším minusem jsou nesympatické postavy, kdy může být divákovi jedno, jestli některá vůbec přežije. Ale většina bude stejně chtít vidět, jak je krokodýl žere, ne? A jedno ponaučení - nekopejte do krokodýla, jenž vypadá, že je mrtvý... ()

Reklama

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

No to tedy byla jízda, skutečně, ne že by se člověk nudil, to ne, ale zhlédne tolik hovadin, že jako by animovaný konec a evidentní loutka krokodýla mu už divné nepřijdou. Takže nakonec jediné co ve filmu za něco stojí je Afroditin tanec a poměrně hezká děvčata. Ale za to všechno, nemohu dát, bratru, dohromady, více jak 10%. takže hluboce podprůměrný snímek, jen čerpající z jemu podobných ptákovin. Odpad jako Brno.CI1010108044/8423 ()

weetya 

všechny recenze uživatele

Jak už píše demented, konečně někdo zkusil dát do kupy dva nejoblibenější hororové zvířecí druhy. Bohužel tomuhle filmu strašlivě chyběla pořádná animace. (Pomineme-li samozřejmě drobnosti jako marný scénář apod, ale to je skoro průvodní jev všech zvířecích hororů). Na rok výroby jde skutečně o ostudu. Dokonce si myslím, že je zde k vidění nejtragičtější plastová imitace krokodýla kdy vyrobená, ale měla stylová prasečí očka :-) Ve filmu se vyskytne pár odvážnějších erotických scén, což ve výsledku vypadá ještě laciněji. Naopak, některé krvavé efekty příjemně překvapí, dobrým příkladem je určitě zneškodnění nadrženého teroristy jeho vlastní rambo-zbraní. Krokodýl si nebere servítky a žere lidi na potkání, takže je to nakonec docela zábava. Film vykrádá žánrové klenoty jako Predátor (chrčení krokodýla) nebo Čelisti (postava drsného kapitána s jeho kocábkou, včetně jejího nepochopitelného zničení) Poznámka pro znalce krokodýlích hororů: Hlavní hrdina jakoby z oka vypadl Bradymu z Krokodýla I. ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Na tuto " jízdu se smrtí v zádech" jsem se moc těšil, jméno režiséra v kombinaci s námětem slibovalo dobrou béčkovou podívanou. Výsledek je však skutečně slabota, navíc hodně hloupá a to i na takovéto ultimátní béčko. Dvě hvězdičky sice vymáčknu, ale minimálně celá jedna je za povedený cover. Ten je na celém dílku rozhodně nejlepší. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na Filipínách. (Rainey13)

Reklama

Reklama