Bartovy hvězdné války: Simpsonovi vrací úder (video film)
Bart Wars, the Simpsons Strike Back
Komedie / Animovaný
USA, 1999, 88 min
Výběr 4 epizod animovaného seriálu Simpsonovi:
1. Spasitel zabijákem
Spasitel je nemocný. Podrobí se nákladné operaci, kvůli které se rodina Simpsonových musí dost uskrovnit, a to mu všichni mají za zlé. Pes uteče a je u pana Burnse vycvičen na zabijáka.
2. Nemáš se čím chlubit, Marge
Bart touží po nové videohře, ale Marge mu ji nechce koupit. A tak se Bart vrací do obchodního domu a videohru ukradne. Při svém činu je přistižen, a ostuda padá na celou rodinu Simpsonových.
3. Tajná válka Lízy Simpsonové
Když Bart téměř zničí Springfield, a je poslán na vojenskou školu na převychování, rozhodne se Líza stát její první kadetkou. To ale netuší, do jak brutálního boje se chystá!
4. Střet s mafií
Poté, co Homer zachrání starostu Quimbiho před vzbouřenci na shromáždění, stane se jeho oficiálním bodyguardem. To ale netuší, že se bude muset utkat s gangstery "tlusťocha" Tonyho.
(mihran)
Renton
Creator & developed: Matt Groening, James L. Brooks, Sam Simon .. Podařená kompilace. Střet s mafií považuji za jednu z nejlepších epizod seriálu vůbec. Ty zbylé patří rozhodně k tomu lepšímu, takže nevidím důvod redukovat hodnocení oproti seriálu.(26.9.2007)
CrypzzXD
Stejně jako ostatní díly byli tyhle super!(4.6.2009)
swamp
Díly kvalitní, ale nemám rád tyto komerční tahy!! :-/(2.7.2008)
m@rz
Všechny 4 epizody jsou super :)(8.9.2010)
Colonist
Několik vybraných epizod seriálu, které vyšly na této VHS. Vyšlo to i u nás. // Videokazeta obsahuje díly: Střet s mafií z 10. řady - Homer dělá starostovi bodyguarda, Spasitel zabijákem ze 3. řady - Pan Burns se pokouší převychovat miláčka Simpsonových na trhače, Tajná válka Lízy Simpsonové z 8. řady - Bart s Lízou nastoupí do vojenské školy a Nemáš se čím chlubit, Marge ze 7. řady - Bart moc chce jednu videohru, a tak se jí v obchoďáku pokusí ukrást. Jenže je chycen hlídačem. Bojí se, co na to řekne rodina. // Jedná se o dobré díly, u kterých se člověk skvěle pobaví, ale přesto to nejsou úplně ty nejlepší epizody seriálu.(6.8.2007)
Paxxx.cz
Co k tomu dodat... Střet s mafií je pro mě jakožto pro fanouška hvězdných válek nezapomenutelný díl. Zbylé tři epizody taky drží laťku vysoko takže nevidím důvod proč ubrat hodnocení oproti seriálu.(2.11.2009)
vanderbart
prostě 4 díly seriálu.. proto nižší hodnocení, než u seriálu.. zbytečná věc podle mne(15.10.2011)
Compadre
Velmi dobré čtyři díly superdobrého seriálu(6.2.2010)
zdenur
Tyhle výběry nějak nechápu, ale budiž. Vybrané díly se určitě řadí mezi klasiku, takže nemůžu jinak..(27.3.2009)
Elbarto08
Tak samozřejmě :-) i když nechápu podstatu to sem dávat(8.3.2011)
Arogant
Asi stejně jako všichni tady nechápu, proč to existuje, ale budiž. Simpsonovi nemají chybu a tyhle díly jsou super, takže tak.(20.7.2011)
Skarface
No co na to říct ? že by : Dokonalost ?(9.10.2011)
Gastovski
Další výběr? Tyto epizody nejsou nejlepší, ale za vynikající epizodu Střet s mafií musím hvězdičku přidat. Takže - zase plné hodnocení.(1.8.2009)
Rendiss
Simpsonovým není co vytkout.(17.10.2010)
honajz2
Simpsonovi se vrací se čtyřmi díly.tentokrát to jsou : Spasitel zabijákem, Nemáš se čím chlubit, Marge,Tajná válka Lízy Simpsonové a Střet s mafií.Tady mě nesklamal ani jeden díl.(1.4.2012)
Lumpus
Toto si nic jiného nezaslouží(15.2.2009)
Laca1313
Sice tento počin,stejně jako u díla Příliš drsné pro TV, nechápu (nejspíš snaha vytřískat z lidí víc peněz),ale stejně nemůžu dát nic jiného než *****(7.7.2009)
dodo240590
Vynikajuce casti, predovsetkym Stret s mafiou bol fantasticky!!!(7.5.2010)
jasanka
Stejná kvalita jako celý seriál, tedy 4*.(2.7.2011)
Psycho.R
Strašně jsem se těšil, až si půjčím v půjčovně tuhle kazetu. Už kvůli tomu, že v tý době jsem jel Star wars pořád dokola.(11.10.2011)
Související
- Simpsonovi ve filmu (2007)
- Simpsons: Gone Wild, The (video film) (2004)
- Simpsons: Dark Secrets, The (video film) (2003)
- Simpsonovi: Příliš drsný pro TV (video film) (1998)
- Simpsons Film Festival,The (TV film) (1990)
- Simpsonovi (TV seriál) (1989)
- Simpsons Christmas Special, The (TV film) (1989)
- Simpsons: Family Therapy, The (TV film) (1989)
- Simpsons, The: Family Portrait (TV film) (1988)
Podobné
- Family Guy Presents: It's a Trap (video film) (2010)
- Family Guy: The Story So Far... (TV film) (2009)
- Cleveland show (TV seriál) (2009)
- Futurama: Fialový trpaslík (video film) (2009)
- Family Guy Presents: Something Something Something Dark Side (video film) (2009)
- Futurama: Benderova hra (video film) (2008)
- Futurama: Milion a jedno chapadlo (video film) (2008)
- Futurama: The Lost Adventure (video film) (2008)
- Family Guy Presents: Blue Harvest (video film) (2007)
- Everybody Loves Hypnotoad (video film) (2007)
- Futurama: Benderovo parádní terno (video film) (2007)
- Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story (video film) (2005)
- American Dad! (TV seriál) (2005)
- Futurama (TV seriál) (1999)
- Griffinovi (TV seriál) (1999)