Reklama

Reklama

Simpsonovi: Maggie zasahuje

  • USA Maggie Simpson in The Longest Daycare (více)
všechny plakáty
Trailer
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 2012, 5 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Malá Maggie Simpsonová se ocitne v jeslích pro nadané děti. Poté, co projde řadou bezpečnostních testů, je odložena do sekce "pro nezajímavé". Zde se setkává se svým úhlavním nepřítelem, miminem s velkým obočím Geraldem. Ten zabíjí motýly. Maggie se rozhodne jednoho zachránit. Ale to se nelíbí Geraldovi, který chce motýla za každou cenu zlikvidovat. (TwoFace)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Maggi je krutá borka xDDD !!! Která zachranuje svět před krutovládou sliizského , smradlavého a hnusného mimina Geralda néé vážně nevím co bych vám měl říct jen si tu mumlám do prázdna , ale pokud jste fandou Simpsonů a nemáte co těch svojich 5 volných minut dělat tak si to pusttě a určitě se vám bude líbit jako mě ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Perfektní němý film o roztomilé a hravé Maggie Simpsonové, která nám ukáže jak dokáže vyzrát i na toho největší raubíře. Maggie je všem velmi známá díky tomu, že jako jediná za celých 20. let seriálů ještě nepromluvila a hlavně pro svůj důdlík, kterým vydává ten famózní zvuk. Tento kraťas je velmi úderný a je příjemným zpestřením před tím, než se spustí Doba Ledová 4 (alespoň v kině tomu tak je). JInak opět zaválel Hans Zimmer, se svojí doprovodnou hudbou. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Nie som síce žiadny fanúšik Simpsonovcov, ale rád sa na nich v televízii pobavím. Z posledných sezón som už ale nič nevidel a zvesti o ich (ne)kvalite ma od toho odrádzali. Ale o tom, že je naozaj zle ma presvedčil až tento zúfalo nevtipný a neoriginálny príbeh, ktorý je tu tak vyzdvihovaný. Nominácia na Oskara je nepochopiteľná, nezasmial som sa ani raz a vlastne ani neviem povedať, prečo zaokrúhľujem na dve hviezdy. 3+/10 ()

civrss 

všechny recenze uživatele

Příjemná čtyřminutová Simpsonovská oddychovka, doplněná klasicky špičkovou hudbou Hanze Zimmera. Hudba ale není všechno, a právě v tomto případě mi připadalo, že tady ta hudba všechno je. Zbytek už zase není nic tak obdivuhodného, takže se tady nemusím nějak rozplývat. Prostě nějaký hlubší podtext to podle mě nemá, takže bych to nebral až zase tak vážně. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Krátrometrážní animák o slavném žlutém batoleti Maggie Simpson, který je speciálně promítán před Dobou ledovou 4 ve 3D. Máma Marge ji na jeden dlouhý den dá do denního centra. Po zjištění, že se jedná o opravdu normální dítě, je Maggie přesunuta do zašlého kouta jeslí, kde se setkává s batolecím tyranem, který již v útlém věku zabíjí motýlky. Po objevení housenky se Maggie všemožně snaží dítěti s brežněvem místo obočí zabránit tomu, aby po jejím zakuklení nezabil dalšího motýla. Beze slov vyprávěný příběh je svou náplní milý a plný emocí spjatých se záchranou malého okřídleného tvorečka. Hudbu zpracoval Hans Zimmer a především v závěru je hudba dominantním a stěžejním prvkem celého kraťasu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první krátkometrážní animovaný snímek společnosti FOX, který byl natočen podle televizního seriálu, navíc ve formátu 3D. (mihran)
  • V okamžik, kdy Maggie začne oplakávat zkázu motýla (cca 3:30. minuta), zazní slavná dramatická hudba ze závěru árie "No! Pagliaccio non son!" principála Canio z opery "Komedianti" z roku 1892 od Ruggiera Leoncavalla. (Aelita)
  • Ve filmu neuslyšíte ani jedno slovo , pouze hlášku Pšššt před začátkem filmu. (URBAN)

Související novinky

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama