Reklama

Reklama

Futurama: The Lost Adventure

Obsahy(1)

Je tady konec světa tak, jak ho známe! Maminka se stává nadpolovičním majitelem planety Země, když ji profesor Hubert Farnsworth prodá celou expediční firmu Planet Express. Maminka Zemi přinese diktaturu a přetvoří ji ve válečnou loď, aby mohla získat celý vesmír! Jediný, kdo může situaci změnit jsou členové posádky Planet Expressu: Fry, Leela a Bender, kteří se vydávají za učitelem profesora Farnswortha, Adoyem, který vlastní stroj času. Na cestě se ale potýkají s mnoha problémy. Dostanou se do minulosti včas, aby mohli profesorovi zabránit v prodání Planet Expressu? (masw)

(více)

Recenze (81)

melloun 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pokus s 3D animací, který snad nevyšumí do ztracena, ale stará dobrá Futurama 2D je lepší. Co se týká příběhu, ten je pro Futuramu typický a celkem vtipný. Části kdy se na obrazovce objeví jen jedna postavička, jako by ze starých her na automatech, a kamera se přepne do pohledu pro plošinovky jsou příjemným zpestřením. ()

LionelHuts 

všechny recenze uživatele

Bohužel se opět potvrdila klesající tendence nových přírůstků do futuramí rodinky, což způsobilo, že jsem tento 30 min. "experiment" doslova protrpěl. Z původní série nezbylo zhola nic. Příběh furt dokola, vypadá to strašně, sranda žádná a zábava na bodu mrazu. Jak říkám, nikdy předtím by mě nenapadlo, že se u Futuramy budu nudit. Bohužel, bylo tomu tak. ()

Reklama

rubik1 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá Futurama je opäť tu so svojim neopakovateľným sarkazmom. A kvôli tomu predsa všetci Futurku milujú, nie kvôli tomu ako je nakreslená, ale kvôli tomu koľko zábavy si pri nej užijeme. Mne sa tento diel Lost Adventure teda fest páčil. Akurát tie videohry tam nemuseli byť a aj preto asi dávam "len" 4* ()

Berseg 

všechny recenze uživatele

Začáteční šok z „šílené“ animace, která na mě působila jako nahrubo udělaný díl Futuramy v PC, jsem během pár minut překlenul a přestalo to na mě působit rušivě. Co se týče příběhů, není sice bůhvíjak vynikající, ale řekl bych že ze standartu Futuramy nijak zásadně nevybočuje. Přesto to byla nejslabši epizodka co jsem viděl. ()

Fary 

všechny recenze uživatele

O tomhle pocinu jsem dlouho nevedel, nicmene je to asi nejslabsi z filmu dotacenych k Futurame. Ma to potencial, ale ten je uplne zahozeny animaci jako z intra spatne XBOXove arkady. :-/ :( Kdybych nevedel, ze to tak neni, rekl bych, ze to sestrihala banda nadsencu z nejake videohry... (Po precteni zajimavosti bych se mel asi opravit...) ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Cutscény a zábery z hrania boli použité z hry Futurama (vydanej na PS2 a Xbox v roku 2003) na vytvorenie tejto epizódy. (Mihail123)
  • Súčasť bonusov na DVD filmu Futurama: The Beast with a Billion Backs. (Mihail123)

Reklama

Reklama