Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem po pětce volal po jakékoliv inovaci, netušil jsem, do jakého bahna může inovantní přístup režisérův film poslat. Joe Chapelle rozhodně nemá nastudované dějiny slasheru, protože Michael kosí lidi jako kdejaký podprůměrný buran z rutinních teen vyvražďovaček, čili nenápaditě. Místo temnoty na nás odevšad bliká epileptický střih podpořený industriální hudbou s ruchovými vsuvkami v podobě lidských výkřiků či sténání, což by jeden snad i v půlce devadesátých let pochopil (doba holt kráčí kupředu), ale scénář co do infantility opět trumfuje předchozí díl a když už raději nehledáme logiku, tak alespoň nějaký styčný bod si tvůrci vybrat mohli a posléze toto téma dovést do nějakého rozuzlení. Bohužel, ani to ne. Absolutní dno, protože po tomhle už následující (prozatím) dva díly nemají kam klesat. Hořká rozlučka Donalda Pleasenceho. Amen… ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pokud nelze najít žádné schopné tvůrce, kteří by svedli vymyslet, napsat a natočit pokračování série Halloween aspoň v přibližné kvalitě prvních dvou dílů, vezmu tedy zavděk pokračováním v této formě, tedy ve formě roztomile lobotomizovaného blábolu. Konstelace hvězd v podobě keltské runy (sic!) "trn", která se občas o Halloweenu objevuje (sic!!), zapříčiňuje zjevování se Michaela Myerse - no není to sladké? K tomu trochu satanismu a je biják jedna báseň. V hlavní mužské roli totální ocas, který je ale tak hrozný, že je vlastně zábavný, v hlavní dětské roli jeden z nejodpornějších dětských herců kterého jsem v životě viděl (ta jeho otřesná tlama fakt stojí za vidění), a pozor - v hlavní ženské roli opravdu naprosto mimořádně luxusní zrzka! Za ní je také ta třetí hvězda. Ideální mozkovýplachový film při jídle či před spaním. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Pleasence chtěl pomoct a tak si tam ještě zahrál,ale je jediný proč se na to dá koukat. Skvělá ukázka jak z něčeho vyždímat něco,ale spíše na tom proďěláte. Je tu další remix úvodní Carpenterovy hudby. No a to je tak vše co bych o tomhle film mohl říct. Michael ke konci pár lidí povraždí,ale taky nic moc. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Padající listí nám napovídá, že přišel podzim a s ním i tajemný svátek Halloween, svátek , který má své kořeny v keltské mytologii. Je to noc plná magie. S příchodem tohoto svátku nabývá Michaelova touha po zabíjení největší intenzity. Chladnokrevná mašina na zabíjení se nám opět vrátila. Tvůrci se rozhodli keltskou mytologii využít a postavili na ní tento příběh. Chtěli Halloween oživit. Mě se toto oživení zrovna moc nezamlouvá. Neměli sem Kelty vůbec zaplétat. Tajemná sekta tu posobí jako pěst na oko. Tenhle film je prokletí už samo o sobě, tak proč proklínat Michaela. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Pokus o "děsivé" scény s problikávajícími částmi a příšernou hudbou jsou jen pomyslné dno na naprosto zpackaném šestém pokračování Halloweenu, kde inovace z předešlých dílů umírají a nahrazují je nové věci. Tyto nové věci jsou ale hloupější a nudnější a tak kvalita klesá ještě níže. .... HODNOCENÍ: 15% (1*) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • V izbe Tommyho (Paul Rudd) visí na stene plagát gothic-rockovej kapely Sisters of Mercy. (BlackTom)
  • Pracovní název byl "Halloween 666: The Origin of Michael Myers". V Americe můžeme vidět i název “Hall6ween". (Stocki)
  • Film bol zakázaný na Islande. (Paldiny)

Reklama

Reklama