Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

heyda 

všechny recenze uživatele

Úplně v pohodě koukatelný thriller, který má od začátku do konce slušný tempo a hlavně si nehraje na nic víc než ve skutečnosti je. Od začátku nás seznámí s vrahem a celou dobu už člověk jen odhaduje, kolik nevinných maturantů a policajtů to nakonec schytá. Je to jednoduchá a svižná oddechovka, která náročného diváka asi dost zklame, pro člověka méně náročného je to dobrá varianta, jak zabít 80 minut svýho života. :) ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pokud vám stejně jako mně hučí v kládě při pohledu na Brittany Snow a Jessicu Stroup, tak máte alespoň dva dost pochybné důvody jít do něčeho tak zbytečného, jakým je tento zástupce jalového subžánru nejzbytečnějšího filmového žánru. Otázkou však zůstává, co dělá Idris Elba v teen vyvražďovačce. V té době už měl slušnou reputaci. Za plus se dá označit i to, že scenáristická křeč byla doprovázena tvůrčí impotencí, takže film má velice příjemnou stopáž. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Nejel jsem na maturitu v limuzíně, neměli jsme maturitní večírek v luxusním hotelu, neměli jsme pokoje v hotelu, neměli jsme profesionálního DJ, nevolili jsme krále a královnu plesu......... SAKRA, BYL JSEM JÁ vůbec na maturitním večírku?? Co se týče filmu Prom Night - pár lekaček bylo, štvala mne ale stupidita policistů a hlavně velmi rychlý a nudný konec. Chyběla mi tam scéna z Pátku 13, kdy byl Jason několikrát zabit a přesto vstal a vraždil dál! ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Prom Night v novém kabátě aneb jak má zapůsobit ve světle blískajícího se maturitního plesu ke všem teenagerům. Shrnuto: 1. Ksicht vrchního vraždícího prasáka se mi nelíbil, prostě nesympatickej (i když to tak má být). 2. Nelíbilo se mi, že prasák byl jako superman a vyvraždil všechny ještě dřív, než to kdokoliv zjistil. 3. Policajti by nemuseli být tak pomalí a stupidní. 4. A o některých hereckých výkonech bych docela pochyboval, zda mají vůbec tyhle lidé co dělat před kamerou. Takže shrnuto a pro mě to je solidní průser, který z hlavy vyteče jako ranní moč. 40% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Videl som stovky vyvražďovačiek a nerozumiem tvorcom, ktorí sa rozhodli urobiť remake kanadského kúsku s Jamie Lee Curtisovou z roku 1980 a v roku 2008 prísť so smrteľne vážnou tvárou so slasherovými klišé, ktoré boli ledva-ledva postačujúce pred dvadsiatimi rokmi. Nemám chuť, nervy a už ani trpezlivosť privierať oči nad osemdesiatimi štyrmi minútami totálneho klišé. Rovnako tupé a zbytočné, ako iné nedávne prerábky slasherov ČIERNE VIANOCE (2006), SESTERSTVO NEMILOSRDNÝCH (2009), PIATOK 13 (2009) či KRVAVÝ VALENTÍN (2009). Identita vraha je prezradená už v úvodnej scéne. Chvíľku som si myslel, že je to sranda a záverečné odhalenie bude šokujúce. Nebola. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

  • Film sa natáčal v Los Angeles, Culver City, Južná Pasadena (Kalifornia, USA) a Newport (Oregon, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama