Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mysleli jste si, že masovému vrahovi Michaelovi Myersovi v poslední části série nazvané Halloween H20 sťali hlavu a tím ho definitivně zneškodnili? Omyl. V novém pokračování úspěšné horrorové série dali tvůrci legendárnímu vrahovi novou příležitost vraždit nevinné. Znovu v Haddonfieldu, Freddie Harris a jeho přítelkyně Nora, zakladatelé webové stránky www.nebezepecnazabava.com, vyberou šest studentů, aby se zúčastnili obzvláště nebezpečné hry. Účastníci mají podle plánu strávit halloweenskou noc v rodném domě masového vraha Myerse a k tomu v přímém přenosu na internetu. Zatímco většina účastníků považuje tuto hru za zábavu a rychlý zdroj slávy a peněz, Sára se přidává pouze neochotně kvůli svým kamarádům Jenovi a Rudy. Stmívá se a mrtvoly se začnou hromadit. Nakonec je právě na Sáře a jejím virtuálním společníkovi, aby vraha jednou provždy zničili. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

darm 

všechny recenze uživatele

Tak tohle si ale opravdu Jamie Lee Curtis nezasloužila ! A to, jak vrátili Michaela "zpátky do hry", je přinejmenším úsměvné. V celém filmu jde o to, že skupina studentů má v Myersově domě, který mimochodem vypadá úplně jinak než jak vypadal v originálním Halloweenu natáčet nějakou online show. Michael už vraždí naprosto bezdůvodně, nebo spíš jen proto, že se mu nějací teenageři prohrabují v domě, no ale co už s tím. Po hororové stránce je ten film ale není zas tak zlý, atmosféru to občas má a místy jsem se slušně bál. Jen se celý ten film neměl jmenovat Halloween, prvních 15 minut nemělo ve filmu vůbec být a celá halloweenská série měla skončit sedmým dílem. No jsem zvědav, co si tvůrci vymslí v připravovaném H9. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Velmi rozporuplné. Na jedné straně zábavné vraždičky (dohromady deset) a chytré nápady ("přítel na telefonu", který účastnici reality show pomáhá), na druhé straně debilní nápady (celá myšlenka s kamerama a reality show), debilní chování (je fakt tak těžký utéct ze zamčenýho domu? ehm ehm), který se nevyhne ani Majklovi, a někdy i záchvěvy lítosti (SPOILER když už zařve někdo tak krásnej, jako je Tyra Banksová, proč se na tom oko diváka úchyla nemůže pokochat??). Na druhou stranu mě strašně pobavil začátek. Ošklivé vraždy, vřískající královna dovřískala (hurá!) a Michael odevzdá svůj nůž do rukou jednoho z chovanců blázince, co má zálibu v masových vrazích. Já slintal blahem :-) Jenže pak začne haddonfieldský Big Brother a zabávy je méně a méně. Vlastně jsem zbytek filmu doufal, že ani jeden z účastníků, ani nikdo ze štábu nevyvázne živej. A ten konec? Škoda mluvit. Tam začal pád celé halloweenské série, který se bohužel dodnes nezastavil. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Přefiknout studenta hudby se rovná lesbismu." Od MM samozřejmě neočekáváme erotické hrátky zúčastněných, i když zde pokusy jsou. Očekáváme vraždění. Přiznám se, že jsem viděl podruhé, jelikož jsem si vůbec nepamatoval, že bych tenhle díl viděl. A zvedl jsem o jednu hvězdu. Čím více se vracím ke starším filmům, zjišťuji, jak jsou mnohé daleko lepší, než současná levná masová produkce, kde z nesmírného množství vykoukne pár slušných snímků. Vynikající hudba (ano, variace na skvělé Carpenterovo téma), slušná kamera, cameo královny hororového jekotu, napichování, podřezávání, chodby, krysy, kaluže krve. Jistě - mizerní herci (spíše neherci), nijak šokující či originální příběh (ale no tak, filmy s MM budou vždy jen o něm a jeho obětech, které se snaží utéci, ale většinou se jim to nepodaří) a nepřekvapující konec. Mě ale naháněčky v domě bavily více, než současné laškování s duchy. Příjemná oddechovka. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa na to dalo, Rosenthal to režijne zvládol slušne, lenže scenár obsahuje toľko dementných dialógov, hlášok a logických lapsusov, že tentokrát už nedokážem udeliť ani obligátne tri hviezdy. Výpis wtf momentov by zabral na dĺžku troch recenzií, ale určite sa nájdu videá, kde sa tento diel rozoberá podrobnejšie. Ono tá nadväznosť na H20 mi pripomenula nadväznosť Covenanta na Promethea. Tešíme sa na to, čo bude s hlavnou postavou a ako bude prebiehať jej konfrontácia so zlom, ale rýchlo sa jej zbavíme a venujeme sa niečomu úplne inému. To by som prežil, ale ten Busta, tak to je asi najväčší castingový omyl v histórii kinematografie. Nemyslel si náhodou, že točí Scary Movie a všetci sa mu báli to povedať? ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Sterilní průjem. Působivý závěr sedmičky je tady zesměšněn pofidérním vysvětlením a i když úvod s Curtisovou je poměrně slušně a atmosféricky natočen i včetně rozloučení Laurie se svým bratrem, je tu ještě zbylých 90 minut filmu - nejstupidnější teenagerská katastrofa s internetem, reality show, hovadským rapperem, tunou klišé, pitomým scénářem, prostě nenajdete nic dobrého. Osmička je prostě mršina, do které by Michael nekopl ani špičkou své boty, i kdyby to byla jeho příbuzná... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (23)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 7. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Bianca Kajlich (Sara Moyer) nedovedla patřičně zakřičet, proto byl později v postsynchronech jekot pořízen někým jiným. (Stocki)

Související novinky

Freddy zas a znova?

Freddy zas a znova?

04.04.2006

Ani šest pokračování kultovního hororu Wesa Cravena Noční můra v Elm Street a tři roky starý crossover Freddy proti Jasonovi zřejmě nestačily zabijákovi z městečka Springwood. Podle slov Roberta… (více)

Reklama

Reklama