Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Ač je L.A. velké město, dvě policejní akademie ze svého rozpočtu neutáhne. Aby nebyl nikdo znevýhodněn, bude celé léto obě akademie (Lassardovu i Mauserovu) sledovat speciální komise, která nakonec rozhodne o tom, která akademie bude zavřena. Bude to Mauserova, s kadety jedním jak druhým, vyrovnanými do zástupu - nebo Lassardova, která je otevřena lidem, a dokáže udělat policisty i z bývalých šéfů punkové bandy ? ... A jedeme z kopce - trojka Policejní akademie sestup kvality série nezastavila, ale naštěstí jej ani moc neuspíšila (to začíná až od 4, trojka je ještě relativně koukatelná). Sice jde o stoprocentní kopii prvního dílu (s jakýms takýms pseudopříběhem), ale to ani vcelku moc nevadí, a určitě se budete bavit Mauserovo-Proctorovskou debilitou, stejně tak úžasným Zedem (Bob Goldthwait). Jo a Tackleberry si konečně vrzne :) ()

videofil 

všechny recenze uživatele

Ze všech prvních čtyřech dílů, které jsem měl možnost vidět, se mi právě tento líbí ze všeho nejvíc. Hlavně ta závěrečná, několikaminutová honička na vodních skútrech. Dobré jsou také gagy, které jsou mezi Zedem a Sweetchuckem. Chtěl bych opravit jednoho uživatele, který napsal, že je to poslední díl se Stevem Guttenbergem. Není to pravda, zahrál si totiž ještě ve čtyřce. V malých rolích se zde objevili dvě budoucí seriálové hvězdy - David James Elliott (známý jako Harmon Rabb z JAGU) a herečka Shawn Weatherly (hrála v první sérii Pobřežní hlídky ). Co se týče dabingu, kvalita je stejná. I když v tomto díle nedabuje Guttenberga Pavel Trávníček, ale Gustav Bubník. Je to sice dobrý dabér, ale na Toma Cruise, Charlieho Sheena nebo Stephena Shellena se hodí víc. Ke Guttenbergovi moc nepasoval. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Srovnatelné s jedničkou. Po slabší dvojce, se laťka opět posunula nahoru. Zvláště, co do akčnosti je snad i lepší. Neuvěřitelná sranda i po letech. Dnes už filmová legenda. Steve Guttenberg jako Mahoney je neskutečně dobrý a ostatní také. Velmi dobrá komedie, co se hned tak neokouká. Kopec srandy, skvělé žertíky a vtipné dialogy, dobrá muzika. Za mne 85%. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Řekl jsem prsa místo meč.“ ,,To je běžný přeřeknutí.“ Kvalitou je to podobné jako druhý film, takže vtipných momentů je méně než v legendárním prvním dílu, nové postavy už nejsou tak sympatické a ty staré mě zase přišly, že nemají co hrát. S příběhem si scénárista velkou práci nedal, soupeření dvou akademií se zvrtne na pár vzájemných naschválů a jednu zbytečně dlouhou závěrečnou honičku. Ale abych jen nekritizoval, tak kadet Zed a jeho šílené grimasy a skřeky mě pobavily velmi pěkně. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (20)

  • Japonský kadet Nogata (Brian Tochi) mal byť podľa pôvodného scenára indickým kadetom menom Ramu. To vysvetľuje, prečo spí na postelí z klincov a medituje s rukou nad plameňom zo sviečky. (beso74)

Reklama

Reklama