Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V louisianských močálech je objeveno zmasakrované tělo, a protože není první, je zmatené policii vyslán na pomoc soudní lékař Sam Rivers a bioložka Mary Callahanová. Rybář Elmer je zavede do osady tvořené obytnými čluny a domy na kůlech, obývané pestrou směsicí lidí. Sam tam vyrůstal, a tak se tu na rozdíl od Mary cítí jako doma. Od Glorie, manželky jedné z obětí, se dozví, že vše začalo před několika měsíci, kdy v jednom z mělkých úseků ztroskotala loď. Elmer jim místo nehody ukáže. Zatímco Sam s Mary prozkoumávají trosky, je napaden něčím děsivým, co se ukrývalo pod hladinou. Při pokusu o útěk nevědomky zapnou naváděcí signál, který je zachycen asijským majitelem lodi, jenž okamžitě na místo vyšle profesionálního lovce s dobře vyzbrojeným týmem. Téhož večera tajemný rybí netvor znovu zaútočí... (TV Nova)

(více)

Recenze (134)

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie, podla hodnotenia 37% som čakal nejakú tupinu, ale toto bolo fajn ak nie lepšie ako fajn. Herci odohrali to čo sa od takýchto filmov žiada, nič viac nič menej. Nečakal som, že zomrú niektoré postavy. Parádne potvory a dobré efekt. Jednoduchý film, ktorý ak pôjde niekedy zase v telke kludne si ho znovu pozriem. Pomalý rozjazd, ale finále ako sa patrí, preto 6 z 10. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Když se něco jmenuje Frankenfish, je jasné, co od toho čekat - a hlavně to nebrat vůbec vážně. Pak to může být parádní jízda s lesbickou Chinou Chowovou v čele, kolem níž sekundují nádherně šablonovité figurky plus maniak pojídající pečená srdce. Do toho sem tam ukousnutá hlava, ryba co vás sežere i na souši a naprostej údiv, proč by proboha někdo měl žít v minivesnici na hausbótech kdesi hluboko v močálech... Ale film má i zápory. Tím hlavním jsou debilní dialogy, ale skutečně tak moc, že i když si člověk říká, že to snad byl tvůrčí záměr, jsou až příliš hloupé. Skript asi taky nefungoval jak měl, když postava má v jedné scéně triko, vzápětí plavky a za okamžik zase triko, a to celou dobu jen jede na lodi. Být to trochu propracovanější, mohl z toho být kult, takhle je to jen nádherně ujetá ptákovina. PS: kdo by nechtěl vidět, jak se China Chowová v přímým záběru pozvrací do vody? :-) ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nějaká geneticky upravená ryba způsobí pozdvižení v jednom malém rybářském městečku. Další zářez ekohororu v oblasti vodních tvorů v nízkorozpočtové televizní tvorbě. O žádný filmových majstrštyk se samozřejmě nejedná. Stále stejná šablona y ohromujícím (?) finálem. Originální název 'Frankenfish' ledasco naznačuje, avšak rozhodně se jedná o bídu z nouzí, která na zaplnění televizního programu zcela postačí. Jak by řekl Jan Werich: "To je blbý, to se bude líbit". Ryze televizní CGI efekty, výrazný humor, který však k zasmání není, gore efekty vcelku dobré a zábavné jen při vzpomínce na 80. léta. Předvídatelnost každé následující scény je doslova do nebe volající. Nezbývá tedy nic jiného, než polknout hořkou slinu a přistoupit k tomuto snímku oken shovívavým. V opačném případě se tomu ohromným obloukem vyhnout. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Celkem srandovní film. Přesvědčil jsem otce ať se na to dívá taky a čekal jsem, že to hodně zkritizuje. To že u toho neusnul už svědčí o tom, že on takový odpůrce hororů se bavil taky. Film je bezesporu srandovní, ale jako horor za moc nestojí. Scénky kdy ryby někoho zabijou nemají šanci ani v nejmenším někoho vystrašit, leda si tak u nich někdo cvrnkne do kalhot. Konec filmu se mi líbil asi nejvíc a pak ještě scénka s brokovnicí. Obyčejný monster film, který je na stejné úrovni jako oblíbené Piraně. ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

FRANKENFISH a ČSFD: Áno práve kvôli obitusovmu komentáru som sa na to pozrel a neveril som vlastným očiam. Prečítal som si aj ostatné pozitívne komentáre a začal som o sebe pochybovať. Je FRANKENFISH naozaj tým "filmom" - ktorý tu dostáva 3 a viac hviezdičiek - čo som práve videl ? BOHUŽIAĽ je to on. Kravina, ktorá nemá právo byť spájaná s pojmom kinematografia. Idiotský príbeh, "postavy" bez charakterov, scenár bez akejkoľvek invencie či nedajbože príbehu, tupý režisér, ktorý už SPAWNom preukázal všetky svoje "kvality". A naozaj neodporúčam porovnávať so skvostom LAKE PLACID, ktorý považujem za špičkovú ukážku subžánru. Mám dojem vážení 3 a viac "hviezdičkoví" hodnotitelia, že ste pri zhliadnutí asi užili dajaké podporné prostriedky na zmenu vedomia :-) BEZ URÁŽKY. Toto je totiž hovadina par excellence ktorá nudou dokáže aj zabiť. (4.5.2006) ()

Galerie (11)

Související novinky

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (více)

Reklama

Reklama