Reklama

Reklama

Policejní akademie 5: Nasazení: Miami Beach

  • Česko Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vtipálek Mahoney sice starou partu z akademie opustil, mnozí další však zůstali, a tak se můžete znovu setkat s mohutným černochem Mosesem Hightowerem, háklivým na každou narážku týkající se barvy kůže, lehce trhlým imitátorem zvuků Larvellem Jonesem, drobnou a nesmělou černoškou Laverne Hooksovou, která dokáže svůj tichounký dětský hlásek nahradit v případě potřeby hurónským řevem. Nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, roztržitý velitel Lassard a na druhé straně ambiciózní blb kapitán Harris se svým vlezlým poskokem Proctorem. Všichni se tentokrát vydávají na prázdniny do Miami Beach, kde se koná kongres policejních náčelníků. Zatímco Lassard tu má před svým odchodem do důchodu být vyhlášen policistou století, Harris se chce postarat, aby byl místo něj zvolen velitelem policejní akademie. Ostatní chtějí svého velitele podpořit - znemožní Harrise, Lassardovi zajistí další službu v čele akademie a ještě přitom stihnou dopadnout bandu zlodějů diamantů. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Sice už bez Mahoneyho, ale přišlo mi to celkově lepší než díl 4. Hlavní sympatie si u mě teda poprvé získala záporná postava. K tomu nezapomenutelný dabing M. Pavlaty.... Trochu mě mrzí, že tvůrci dělají z dvojice Harris a "Proktor" až takové blbce. To mi přijde už trochu hloupé. Spousta vtipů je už ohraná, ale i tak jsem se pobavil... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jednička byla takový malý kult mezi komediemi, byla neotřelá a skutečně zábavná. A vydělala pořádný balík. Popáté už to ale nefunguje. Mahoney prásknul do bot, ostatní zůstávají, ale stejně jako předchozí čtyřka tenhle díl hodně střádá a jen parazituje na populární osmdesátkové značce. Jde tady o zvolení nového velitele policejní akademie, kterým by se rád stal kapitán Harris, naši staří známí navíc dopadnou bandu zlodějů diamantů. Už každopádně dost zoufalé trojčení v modré uniformě. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Guttenberg odisiel a nahradil ho nejaky nevyrazny blbec. Celkovo sa postavy dost preriedili a vela pôvodnych neostalo. Co sa mohlo prejavit na poriadnom priestore pre tych, co ostali a zaroven na nejakej dobrej zapletke. Ale zapletka je znova slaba a vtipy len dookola recykluju. Keby som to v detstve nevidel milionkrat, tak najskôr dam odpad, ale z nostalgie si to aspon 2* zasluzi. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl jsem nikdy moc neměl rád. Už tu není Mahoney a bez něj je to takové nudné. Ostatní postavy nemají pomoc místo, jsou jen vedlejší, aby se do popředí naplno dostali Lassard a Harris. Ti, co je máte nejradši, jsou tu jen proto, aby bylo vidět, že je to pořád jedna série, a aby byl divák rád, že pořád sleduje jednu sérii. Příběh je celkem nudný. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Pátý díl série,kde se tvůrci daří vše oživit změnou prostředí,což se částečně daří.A výskyt gangsterů filmu taky hodně pomáhá a je opravdu vtipný.Vše dohromady přineslo i bez Stevena Guttenberga malé(opravdu ale malé)oživení série,která tak ještě úplně nezapadla a pár scén si divák rád připomene.Dávám zcela přesných 50% a je čas vytáhnout ty vodní lyže. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (8)

  • Když Tony (Rene Auberjonois) pátrá po Lassardovi (George Gaynes) a uvidí ho u hotelu, vyprskne přitom svoje pití na přední sklo auta. Při dalším záběru na auto je však sklo čisté. (ČSFD)
  • Proctor (Lance Kinsey) si v baru poroučí dva drinky s paraplátky pro sebe a Harrise (G. W. Bailey). Barmanka mu je podává očividně bez paraplátek, v dalším záběru je ale z drinků vyndává a olizuje. (Dvojirakri)

Reklama

Reklama