Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Sean Jones se stal náhodným svědkem vraždy, kdy mafiánský bos Eddie Kim zavraždí státního zástupce, jenž proti němu chystal žalobu. Jako nepohodlný svědek se pochopitelně stane dalším cílem Kimových zabijáků, před nimi ho nečekaně zachrání drsný agent FBI Neville Flynn. Ten ho také přesvědčí, že jediný způsob, jak být v bezpečí, je vypovídat u soudu. Navzdory všem bezpečnostním opatřením se Kim od svých informátorů dozví, kterým letadlem má být Sean dopraven do Los Angeles. Krátce po startu začnou z krabic v zavazadlovém prostoru vylézat běsnící hadi. Pomalu se rozlézají po letadle a jejich obětí se stane každý, kdo se ocitne v jejich dosahu. Poškodí elektroniku řízení a díky nim zemře i kapitán letadla, který se snažil zjistit příčinu závady. Když pak hadi zaútočí i v pilotní kabině, druhý pilot při obraně omylem otevře v celém letadle schránky s dýchacími maskami a odtud na cestující vypadnou další hadi. Neville Flynn začne s pomocí letušek Claire a Tiffany organizovat záchranu cestujících a obranu proti agresivním plazům. Agenti zjistí, že v letadle jsou stovky hadů z celého světa, proti kterým nemají nemocnice protilátky. Zdá se, že letadlo se stalo dokonalou smrtící pastí, ze které není úniku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (507)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Když se v seriálu Dva a půl chlapa dívá Charlie Sheen na Čelisti, řekne mu synovec Jake, že je to nuda a například takoví Hadi v letadle, jsou napínavou klasikou. Nojo, děti... Ale když už tahle akčně-katastrofická blbina běžela pozdě večer v televizi, ze zvědavosti jsem se podíval. Dostal jsem přesně to, co jsem očekával. Moc toho nebylo. Film plný krásných žen a ošklivých digitálních hadů, který tahá ze dna sympaťák Samuel L. Jackson. Ten je tradiční jistotou. Avšak ani on to na více, než dvě hvězdičky nevytáhne. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Možná spíš 3 a půl. Hodit hady do letadla je vážně správně ujetý nápad. Od chvíle kdy začnou hadi vylézat ze... ehm ze svých děr jsme svědky těch nejnechutnějších možných útoků hadů na člověka (kousanec do oka tady kupodivu, v porovnáním s jinými místy, působí vcelku normálně). K tomu dostáváme i pěknou reklamu na PlayStation, RedBull a surfovací prkna. Zábavné béčko s parádním Samuelem L. Jacksonem a partou naštvaných hadů v hlavní roli. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Motherfucker! Načo šetriť hviezdičkami. Takú béčkovú (ALE nie zbytočne parodickú, ale skôr branú s nadhľadom) zábavu sme už dlho nemali možnosť vidieť v kine. Bavil som sa celý čas, smial som sa celý čas. Gore, sex, krv, jedy, opuchliny, hlášky, super herci, motherfucker, humor a hlavne HADY! Veľa hadov. K tomuto filmu sa netreba veľmi vyjadrovať. Stále platí to, že aký máte vzťah k názvu, taký budete mať aj k samotnému filmu. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Asi největším problémem Hadů v letadle je, že nejsou tak blbí, jak se od nich očekávalo. Ellis bere film až moc vážně, hrdinové trousí málo hlášek a vulgarismů, samotný Jackson je na můj vkus málo chlapácký, ale hlavně často kouše jedovatá nuda. Naštěstí film aspoň z části zachraňuje závěrečná megalomanská půlhodinka (to se objeví i nějaká ta anakonda) a hlavně "provzdušněné" finále. Jó, mohl to být učebnicový příklad zábavného béčka. Kdyby... Snad časem takový Spiders on a Submarine nebo Scorpions on a Train nabídnou víc. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Trailerem jsem byl natolik znechucen, že jsem od tohoto snímku neočekával vůbec nic, což se nakonec ukázalo jako velmi dobrá věc. Hadi v letadle překvapili, ani nevíte jak. Jedná se o velmi vtipnou komedii, která se veze na vlně starších béček, z nichž si vypujčuje různé scény, aby je nakonec podala v mnohem legračnějším provedení. Nakonec se ale přeci jen o béčko nejedná, snímek je tak spíše podán. Téhle myšlence nahrávají jak animovaná zvířátka, volba postav, dialogy tak i výše jmenované situace a hlavně myšlenky postav. Přesto bych ale tento snímek jako béčko neoznačoval. To nejlepší jsou ale hlášky, které bych ocenil plným počtem, něco tak výborného jsem snad ještě nikdy neslyšel. Co nakonec: "Kurevsky jsem se bavil!" [TOP 19/7 60%] ()

Galerie (43)

Zajímavosti (33)

  • Fanoušci k filmu dělali vlastní plakáty a upoutávky - aniž by z něj viděli jeden jediný záběr. (Siriuss)
  • Na slávě okolo filmu se přiživil také nízkorozpočtový Snakes on a Train (r. The Mallachi Brothers), který vyšel na DVD tři dny před premiérou slavnějšího souputníka. (imro)
  • Děj se odehrává v letadle Boeing 747. (imagoo)

Související novinky

Pomsta opeřeného hada

Pomsta opeřeného hada

09.05.2006

Věřte nebo ne, ale dějí se divné věci. Princ Charles začal nosit šaty lady Di, 90% blondýnek zmizelo nedlouho po premiéře Titanicu a v USA vznikl další fenomén. Ptáte-li se proč, řeknu netuším. Ptáte… (více)

Reklama

Reklama