Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent WC 40 Dick Steele se musí vrátit po 15 letech do aktivní služby, protože svět ohrožuje jeden z jeho dávných protivníků, šílený a mocichtivý generál Rancor. Zloduch, o němž si Steele myslel, že ho před patnácti lety zlikvidoval, má dva cíle, chce ho zabít, protože ho připravil o horní končetiny, a pak zničit zemi s pomocí ukradeného čipu do rakety. Zneužije k tomu Barbaru, dceru Steeleovy jediné životní lásky. Proti generálovi však stojí silný protihráč - agent WC 40, který zvládne každou zapeklitou situaci, zlikviduje svého nepřítele a zachrání tím svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

helrohir 

všechny recenze uživatele

Niektoré parodované scénky ma pobavili (James Bond, Sám doma,...), ale obyčajné vtipy, ktoré sa v priebehu filmu vyskytovali, boli skôr trápne než smiešne a ani Leslie by zo seba nemusel robiť stále len šaška. Bohužiaľ, časy Bláznivej strely boli už nenávratne preč a Leslie odvtedy v žiadnej dobrej komédii už nezakotvil. ()

vladi87 

všechny recenze uživatele

"Už to nie je ako kedysi keď sme len tak zabíjali ľudí. Dnes musíš vypísať trojmo dvadsať formulárov, aby ťa pustili na záchod". Veľmi dobré hlášky a narážky sa nesú celým filmom. Na rozdiel od niektorých kolegov si nemyslím, že by tento film zaostával za kvalitou Bláznivej Strely.."Dúfam, že moja dcéra je v bezpečí." "Nemusíte sa báť. Auto, v ktorom ju uniesli, malo dva airbagy a bezpečnostné pásy." ()

Reklama

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Casino Royale a Kingsman se můžou jít zahrabat, nejlepší agentská parodie je bezpochyby Spy Hard. První zkušenost s Lesliem mě donutila se podívat na Bláznivé střely, což jsou filmy ještě lepší. V tomto filmu kromě Leslieho září ještě Andy Griffith a potěší i Hulk Hogan, Ray Charles a Weird Al Yankovic. Napodruhé už to ale asi nebude ono. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Bondovky sice parodovat nepotřebují, páč některé z nich to zdatně zvládají samy, ale jako bondovský fanda si tuhle docela povedenou parodii přece nemůžu nechat ujít. Notabene, když hlavního kladného hrdinu hraje můj oblíbenec, profesionální blb Leslie Nielsen. Jen je trošku škoda, že nejlepší fórky jsou nahuštěny do úvodní scény a úvodních titulek a čím se film blíží ke konci, tím je jich méně a méně. Ale i tak, zdařilá parodie se skvělým konverzačním humorem, ztřeštěnými frky a skvělými nápady (šéf a jeho kancelářské maskování, zubař a cukrář v autobuse)... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Parodie je odjakživa bruslení na tenkém ledě, kdy aktéři jsou v neustálém nebezpečí, že se prolomí vstříc hlubinám trapnosti. Ovšem Leslie Nielsen, ten se vždycky uměl vznášet jako motýl.. Bez jeho přítomnosti by Spy Hard ještě kleslo o stupeň níž a je veliká škoda, že už odešel cukat koutky publika tam nahoru. Jen si představte, jak by nahradil D.Craiga a ve dvojici s Rogerem Moorem natočil novou Bondovku. Název už mám - Povolení senilnět.. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, kdy Leslie Nielsen jede s koněm výtahem, paroduje podobnou scénu z filmu Pravdivé lži (1994) a zajímavostí je, že v obou scénách je ve výtahu stejný komparz. (kuky)
  • V originálním znění zní označení agenta Steelea (Leslie Nielsen) WD 40, podle známé značky mazacího, čistícího a ochranného oleje. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama