Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, která se občas až příliš snaží udělat humor z ničeho, jindy je zase příjemně nekorektní. Hlavní hrdina není vyloženě sympatický, svou úlohu přesto zvládá, stejně jako Christopher Walken jako hlavní záporák (ačkoliv si zde svou roli nevychutnává ani zdaleka tak jako např. v Hairspray), na Maggie Q je naopak radost pohledět. Průměrná zábava, která (ne)urazí a možná si po ní oblíbíte ping pong. Což je na takový film celkem dost. ()

stOKYi 

všechny recenze uživatele

Možno je to tým že mám rád Def Leppard a ich "Pour some suger on me" obzvlášť a možno je to tým že hrávam ping pong a možno je to tým že mám rád rýchly humor. Myslím si, že je to oveľa lepšie ako tie fekálne a teen komédie. Ja som to videl dokonca tri krát a vždy ma to bavilo a niektoré absurdné a odveci scény boli fakt zábavné. Veľa inteligencie tam samozrejme hľadať nemôžeme, skôr je to na štýl režisérov ZAZ čo je u mňa plus. ()

Reklama

spikey1 

všechny recenze uživatele

Hele, nemáme prachy na Jacka Blacka, existuje ještě nějakej podobnej tlusťoch? jo co Dan Fogler? Zahraje to podobně. A taky že jo, fat boy co miluje 80s rock vám tu nakope zadek. jen se podívejte na ten poster. Není to herec co by dokázal utáhnout film, celé si to pro sebe ukradne Walken, který je jako záporák prostě k umačkání nádherný, stačí pár vět a emocí a víte kdo tomu filmu vládne, nejraději byste viděli film, který je o antihrdinovi Walkenovi. Jo a i když je na posteru jako hlavní Maggie Q tak je tu zoufale moc oblečená a zoufale málo někoho kope hvězdicovým kopem... vtipy jsou čitelné a příliš jednoduché, z podobného ranku budu vždy volit spíše Vybíjenou než tenhle flák. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Pekelně ulítlá komedie s originálním nápadem, ale s nerozcvičeným a nerozehraným režisérem. Forhand (klady): myšlenka, dynamický akční výstup Maggie Q, německý šampión a jeho megagesta, vše co je spojené s pingpongovým stolem, turnajoví účastníci, geniálně bizarní postava Christophera Walkena, bullet-time, 60% fórků, cameo Roberta Patricka a povětšinu času i Dan Fogler. Backhand (zápory): nelogičnost turnaje, 40% fórků, ušmudlané finále a občas Dan Fogler. Z takového nápadu šlo vymlátit mnohem víc, stačilo ještě chvíli střílet po scénáristovi celuloidové míčky a on by vyklopil více gagů a hlavně více vtipných gagů. Ano, spousta jich byla slušných, ale hodně jich bylo také obyčejných, či spíše jen úsměvných. Potěšil mě tradičně démonický Cary-Hiroyuki Tagawa, i když nepředvedl žádnou fatalitku. Celkově dobré, ale nedotažené. Ben Garant tedy sice zaskóroval, ale nijak sebevědomě, jeho míček štrejchnul o síťku a pořádně jí rozvibroval. 35,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná jednohubková podívaná, u které jsem se i několikrát zasmál. Děj jednoduchý a místy i trapný. Nepříjemně mě překvapil nic moc výkon Christophera Walkena a nejvíce vadil Dan Fogler, který je dost nesympatický a místy dost otravný. Největší plus je Maggie Q, která je úžasná v každém okamžiku. Škoda, chtělo to mnohem více gagů a lepší obsazení hlavního hrdiny, ale stejně jsem od tohoto filmu nečekal žádný zázrak, a taky jsem ho nedostal, mé hodnocení 2,5 hvězdičky… ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno