Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 3

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (282)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Antal potvrzuje svůj vysokofrekvenční řemeslný talent, když přichází s prudkým akčním výplachem, v kterém není díky jeho zručné režii a pro samý drajv takřka čas na přemítání nad žalostně děravým scénářem (především rozhodování postav v mezní situaci a změny v jejich chování jsou často přinejlepším těžko uvěřitelného rázu), na nějž záhy navazuje naditý, ale herecky zabitý casting. 5/10 ()

Falko 

všechny recenze uživatele

70%. Kolko uz bolo natocenych podobnych filmov o lupeznych prepadoch, avsak niektore boli lepsie, ine slabsie. Zo zaciatku som si myslel, ze to bude slabucky film, ale hlavne druha polovica bola celkom zaujimava, pretoze hned od zaciatku mi bolo jasne, ze nieco pocas lupeze nevyjde a budu velke trable a presne tak sa aj stalo. Celkom dobre obsadenie, vdaka znamym hercom ma to bavilo este viac. Je to vlastne nenarocna oddychovka, ktora mozno rychlo vysumi z hlavy, ale mna to celkom bavilo a pod produkciou je podpisany aj Sam Raimi. Reziser Nimrod Antal natocil aj poslednych PREDATOROV (2010) s Adrienom Brodym, s ktorymi som bol velmi spokojny. ________ Matt Dillon - (Mike Cochrane) +++ Jean Reno - (Quinn) +++ Laurence Fishburne - (Baines) +++ Amaury Nolasco - (Palmer) +++ Fred Ward - (Duncan Ashcroft) +++ Milo Ventimiglia - (Eckehart) +++ Skeet Ulrich - (Dobbs) +++ Columbus Short - (Ty Hackett) +++ Produkcia: Sam Raimi +++ ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Příšerná sračka neuvěřitelně mrhající hereckým potenciálem, která je ještě dementnější než takový The Tournament - jenže tam kde ten nabíral body za přímočarou řežbu, nenabízí Armored nic než otravné plkání o tom jak jsou ti kluci zlodějský vlastně hodný, což zabere půlku filmu, a pak ve zbytku hnípání se v tom že možná nejsou tak úplně hodný, ale každopádně jsou úplně blbí a dělají věci kterým se o logičnosti ani nesnilo. A říkat že režisér za to nemůže, protože je to mizerné hlavně scénářem, není tak docela pravdivé, protože ani on se krom pár kamerových blbinek ničím aspoň trochu zajímavým nepředvedl... takže od Predators teď nečekám vůbec nic dobrého. Btw už dlouho se mi nestalo že bych tak nepokrytě fandil záporákům a tak moc opovrhoval hlavním hrdinou. Horší 3/10 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je maďarský režisér Nimród Antal slušný řemeslník, (Predátoři, Motel smrti, Revizoři) v tomto případě mu jeho "za málo peněz, hodně muziky" příliš nevyšlo. Nudné akční béčko o posádce obrněného transportu, která se rozhodne, že náklaďák plný peněz, tentokrát nedoveze na místo určení. Ale jak už to tak bývá, ne každý s tím souhlasí a tím se pro celou skupinu stává nepohodlným. I přes řadu známých tváří, se žádný zázrak nekoná a ve filmu není jediná pořádná akční scéna. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Divím se, že Nimród Antal ještě nestojí před soudem za DO NEBE VOLAJÍCÍ promrhání nadějně vyhlížejícího béčka. Proč? Strážci obrněného transportéru se rozhodnou inspirovat svými kolegy a společnými silami "okradou sami sebe". Plán se však zhroutí ve chvíli, kdy jeden z nich zastřelí svědka (starého bezdomovce) a druhý to nepřenese přes srdce... Slušný B-nápad měla dokrášlit opravdu silná sestava hvězd, z nedostatku prostoru však neměla možnost zazářit ani jediná z nich. Kromě neskutečného plýtvání talentem u vybraných herců se režisér neubránil (ne)nutnému happy-endu a nudným scénám, za které mohou především plytké a stále se opakující dialogy... Na druhé straně musím chtě nechtě vyzdvihnout přímo ukázkový soundtrack, jenž dodává akčním scénám ten správný šmrnc, dále pak kameru a velmi povedený střih (viz. nahrané přepadení či zraněný policista). A v neposlední řadě samozřejmě notnou dávku klišé. DOPORUČENÍ: Pokud chcete mít z "Ozbrojených a nebezpečných" skutečně nefalšovaný zážitek beze špetky zklamání, pusťte si tenhle trailer ( http://www.youtube.com/watch?v=xqH7SRvie-I ), nechte se unášet jeho cool atmosférou a normálně předstírejte, že jste film viděli. Po jeho zhlédnutí totiž stejně zjistíte, že v něm není nic, co by nebylo v našlapaném traileru... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)
  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama