Reklama

Reklama

Krvavá laguna

  • Austrálie Black Water (více)
Trailer

Grace, Adam a Lee se po vánočních svátcích strávených u matky v severní Austrálii rozhodnou užít si dva týdny volna a navštíví Krokodýlí zábavní park v Ainsley. Na další den si vyberou plavbu po řece s heslem: “Poznejte divočinu, ulovte rybu.“ Lov ryb si moc neužijí, neboť se z lovců stane kořist jednoho krokodýla. Musí se dostat ze složité situace a zůstat naživu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý pokus o austrálsky survival horor. Je voľne založený na skutočnom príbehu a predstavuje trio ľudí, ktorí sa ocitli v pasci a vydaní na milosť a nemilosť gigantickému krokodílovi. Film kráča po známej pôde, ale dobrou správou je, že z väčšej časti funguje tak, že zostáva realistický a to vďaka praktickým efektom. 6/10 ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Dost velké zklamání, tak špatný film jsem nečekal. Vše působí televizně od výkonů herců až po kameru, ale to bych za tak velký problém neviděl. Napětí je nulově a hercům jsem nic nevěřil a necítil jsem s nimi, nejvíce jsem kroutil hlavou nad dialogama, které jsou příšerně napsané a celkově jsem nečekal takovou roztahanou nudu s mnoha scénáristickými hloupostmi. Mé hodnocení 1 hvězdička… ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Prvotina jedna báseň a zároveň přímý důkaz faktu, že zdařilý film nevyžaduje ani tak vysoký rozpočet, jako spíš hlavně dobrý nápad, přesvědčivé herce a schopného režiséra. Film syrový, realistický, uvěřitelný, a přitom prostý takové té nízkorozpočtové amatérské patiny, která podobné kousky často degraduje, hlavně po vizuální stránce. Je úžasné, že většina děje je o útočícím přerostlém krokoušovi a rejža ho ani jednou pořádně neukáže, ovšem aniž by se přitom divák cítil podfouknutý. A dlabu na poněkud podivné chování dravce, byl jsem napnutý a o to přece v první řadě šlo. P.S.: Je s podivem, že stejný rejža natočí za tři roky ještě působivější pecku, aby pak o dalších dvanáct let později natočil tak ubohou podprůměrnou hovadinu. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Podle skutečnosti ?? Možná tak prvních 10 minut včetně titulků. Nicméně, abych tady nebyl za hnidopicha, jedna až krutě realná záležitost se odehraje v první části filmu. Na stromě sedí dvě holky a jeden chlap, kolem dokola je jen voda a stromy. Přes stromy je záchrana nemožná, zůstat na stromě na věky taky nejde a loď k potenciální záchraně je od stromu tak cca 10m, s tím, že ve vodě číhá hladovej krokča. A teď co ? Tak chlap tam má sice dvě holky, ale ty sou mu naprosto k hovnu, protože sex ve třech v podobné sitiauci, zřejmě ženský psychicky nezvládnou, uvařit svíčkovou taky nemůžou, protože na stromech zatím nejsou sporáky a tak chlapíkovi začínájí být jasné dvě věci. Čím déle bude s oběma ženskýma na tom stromě, tím silněji se do něj budou obě ženský navážet, ať něco udělá, až by ho ty ženský svým typickým slovním psychoterorem donutily skočit šipku rovnou do tlamy krokči a zkrátil si tak ono pověstné a hrůzostrašné ženské slovní mučení ze kterého už po pár minutách má každej kluk hlavu jak balon a začíná zavidět lidem v podzemní části hřbitova. Duhá věc je, že i když má být mezi mužem a ženou všeobecná rovnoprávnost , tak k těmhle situacím to ještě jaksi nedospělo, bohužel. Nebo zkuste navrhnout, až budete v podobný sitaci jako v tomhle filmu holkám tohle : " Hele jste ženský, tak něco dělejte a zachrantě mě." No, to by vás zabily dřív než ten krokodýl. Čili podobná situace chlapovi jasně velí, že to musí být on, kdo musí riskovat život pro záchranu žen a tady bylo jasně vidět, že tomu chlapovi se do té vody tak nechtělo, tak nechtělo, ale musel, ale musel. Doufám, že si to alespoň holky po mém komentáři, začnou více uvědomovat, že jsme stvořeni kvůli tomu, abychom kvůli nim umírali a na důkaz své vděčnosti budou používat slůvko NE jen v skutečně krajních případech. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

A tohle bylo jako co ?? Tohle mělo být jako napínavé ?? Krvavé ?? 3 lidi na stromě, nehorázná nuda, trapné a nesmyslné dialogy a chování herců, vidíme pouze jedno sežrání krokodýlem a to jako "sežrání", krokodýl musel být hodně unuděný, když nedokázal sežrat ty dvě slepice. Horor ani náhodou, Akční už vůbec ne, kdyby to byl film z roku 2016 a vejš, dal bych odpad. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Na festivalu Undergroundového filmu v Melbourne byly snímku uděleny dvě ceny, které si odnesli John Biggins za nejlepší kameru a David Nerlich a Andrew Traucki za nejlepší režii. (Terva)
  • Rodrigo Balartza a Maeve Dermody získali ceny AFI za nejlepší střih a nejlepší herečku ve vedlejší roli. (Terva)
  • Film je inspirovaný skutečnými událostmi útoků krokodýlů v Severní Austrálii z roku 2003. (Terva)

Reklama

Reklama