Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o dobře utajených dětech, ďábelském plánu a o tom, jak se to nakonec stejně provalilo.  Najdou se v životě lidském situace, kdy se všechno nějak zamotá. Lidé, zvláště dokud jsou ještě mladí a nezkušení, se někdy rozcházejí a scházejí příliš rychle, a následky mohou vyjít najevo až za mnoho let. V tomto konkrétním případě vyšly najevo ve chvíli, kdy si Gábina a Petr usmysleli, že se vezmou. Všechno by bylo bývalo v pořádku, kdyby si otec Petra a matka Gábiny během vzájemného seznamování neuvědomili, že se vlastně dávno znají a co hůř, že jejich děti jsou doposud dobře utajení sourozenci. Chyba se stala a co teď s tím. Jak dostat mladé od sebe aniž by oni sami, a zvláště zbylí členové rodin, pojali podezření? Ano, je třeba vymyslet ďábelský plán… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

Lish84 

všechny recenze uživatele

O tom, jak se snaží rodiče snoubenců zabránit sňatku svých dětí, protože jinak by u případných vnoučat mohlo dojít k vážné újmě na duševním zdraví… Způsob, jak to provedou je vskutku pikantní. Když se na scéně objeví "předmět doličný" (nebudu prozrazovat o co jde, ale stejně to najdete v komentářích jiných uživatelů), je to přesně ten okamžik, kdy člověk nevěřícně zírá a zároveň se smíchy skoro za břicho popadá. Protože mu konečně dojde, o čem se to vlastně předtím Jaroslav Dušek a Eva Holubová bavili a když si představí, co tedy musela Eva Holubová absolvovat... No, nebudu to dál rozmazávat, ostatně tvůrci se v žádných "záchodových" scénách ala Prci, prci, prcičky také nevyžívají - jen naznačují a o to je to celé hned vtipnější. Motiv divokého řidiče autobusu je sice tak trochu navíc a hrozil trapností, ale nakonec jde o další povedené vtipné scénky. Kukačky mají originální námět přepsaný do povedeného scénáře a skvělé herecké obsazení. Jako rodiče excelují Simona Stašová a již zmínění Jaroslav Dušek a Eva Holubová - Bohumil Klepl se tolik nepředvedl. Jakuba Prachaře obvykle nemusím, ale zde mi vůbec nevadil a výborně se s Martou Issovou doplňovali. Při psaní tohoto komentáře a tedy oživování celého filmu jsem znovu dostával téměř záchvaty smíchu :) ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Příběh byl nápaditě vymyšlen s překvapivou zápletkou i rozuzlením. Zatím jsem stále nepochopil význam jízd autobusem s “šíleným“ řidičem, jestli nějaké intermezzo či co ? Nejlepší hláška : Pokud jste tedy … nepočala s polským učitelem irských tanců, který vedl prázdninovou taneční školu v Třebíči ... ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi teda moc nelíbilo. Nerozumím tomu, proč to má 70%. Ale proti gustu... Každopádně mě se to zdálo dosti nudné, nezábavné a nevtipné. Nenašel jsem v tom nic extra, prostě jen takový krátký filmík, který mě naprosto ničím nezaujal a zapadl to podprůměrné televizní tvorby. Kdyby to bylo delší, tak mé hodnocení je asi nižší... Howgh! ()

Miki68 

všechny recenze uživatele

Na nedělní TV inscenaci to bylo skutečně nadprůměrné. Trochu mi vadilo, že opět vidím stejné provařené tváře v rolích manželů (Klepl-Holubová), ale Marta Issová mi všechno svým přirozeným herectvím vynahradila. Tahle mladá dáma roste v hereckou osobnost. Snad se nezkazí. Nebo snad ji nidkdo nezkazí... ()

Pidzey 

všechny recenze uživatele

Naši na mě ať vypnu ty seriály na počítači a du se dívat,to je typický český.Věru,tu hoinku jsem protrpěl a film mě moc nenadchl.Podivná zápletka s herci které nemusím (Issová,Prachař)..naštěstí tu byli Dušek,Holubová i Stašová kteří zachraňovali co se zachránit dalo.Nemůžu však jít se známkou výš,viděl jsem lepší povídkové počiny. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Z natáčení této inscenace se dostala do rukou nejmenovaného bulvárního deníku svatební fotka mladých hrdinů z filmu. Deník ji však vydával za skutečnou svatbu Jakuba Prachaře a Marthy Issové, kteří spolu v době natáčení již takřka dva roky chodili. Oba dva, nic netušící, byli zahlceni gratulacemi. Jakub tuto fámu nějaký čas přiživoval. Vše prasklo ve chvíli kdy Martha dle svých slov "vyměkla" a uvedla věci na pravou míru. (DaViD´82)

Reklama

Reklama