Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, ve které profese hraje prim.
Čtyřčlenná porota složená ze známých osobností hádá, kdo co dělá. Že se při tom užije spousta legrace, je více než jisté. Sledujte zábavnou show, kterou moderuje Petr Vondráček. (TV Prima)

Recenze (202)

Jendus 

všechny recenze uživatele

Hlavne za spontannost, se kterou je to toceno a na ktere rovnez porad stavi jako na zakladnim kameni. Mnohem radsi si poslechnu humor (i kdyz obcas trapnej), jez neni sroubovite a umele napsanej a pripravenej predem... Kdo z nas nekdy nebyl pristizen s trapne recenou historkou?... Rozdil je v tom, ze tady to divaci nechteji odpoustet a tolerovat... Ja to ovsem beru jako neoddelitelny klad. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Podle mého je "Hádej, kdo jsem!" povedený pořad, u kterého se člověk zasměje i zapřemýšlí. Kvarteto "hadačů" je velmi dobře poskládáno, ovšem po odchodu Dany Morávkové už to není ono. Pravidelně nesleduji, ovšem je to jeden z mála televizních pořadů, u kterého divák (já) vydrží a nemusí se nudit. Jediným problémem může být pouze dlouhodobé vysílání a s tím spojené vyčerpání profesí, opakující se humor, atd. ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

nechápu, jak tohle může někdo (a bohužel se i v naší rodině tací najdou) sledovat pravidelně... naskakuje mi husí kůže, jen jdu kolem TV! ale podobnými hrami se bavíme kolem třetí hodiny ranní v nonstopu... bohužel tady jsou všichni střízliví a myslej to poměrně vážně! jedna hvězda za díly, ve kterých má bendová aspoň odvážnej dekolt... :-) UPDATE: musím hvězdu přidat, minule jsem se ve slabší chvilce párkrát zasmál... :-) takže 40% ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je zde v módě kritizovat tvorbu našich komerčních televizí (ano, kdo to ještě neví, Nova i Prima jsou televizemi komerčními ;) ), já kritizovat nebudu. Pořad, kde takzvaní hadači (bohužel pořád ve stejném složení) hádají povolání člověka, není sice ničím převratným, ale jako oddychovka po práci nebo jako kulisa při večeři to poslouží dostatečně. A to i bez větší újmy na divákově psychické kondici. Občas je to docela vtipné, ale někdy to zase zavání trapností. Holt od tuzemské televizní produkce zábavných pořadů nečekejme žádné zázraky. ()

Nihlathak odpad!

všechny recenze uživatele

A proč se to jako hodnotí? Když už, tak odpad. Naprosto se ztotožňuji s DaViD´82 a jeho komentářem. Vždyť je to tak obrovská trapárna, že to snad ani není možné. X lidí dřepí dnem i nocí u televize a čučí na to, jak je to velmi nečekané. "Och, tak v tom případě musíte být nájemný vrah na volné noze!" dí Zounar. "Ano!" haleká Vondráček a společně se napijí minerálky. Tak já nevím, co tím která televize chce dokázat? A co já chudák? Přijedu k těmhle prarodičům o svátky či všední večer a musím na to zírat taky, nedá se před tímto vředem televizním utéci! Oficiální text distributora tady snad psal naprostý demagog. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama