Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, ve které profese hraje prim.
Čtyřčlenná porota složená ze známých osobností hádá, kdo co dělá. Že se při tom užije spousta legrace, je více než jisté. Sledujte zábavnou show, kterou moderuje Petr Vondráček. (TV Prima)

Recenze (202)

iampatrik 

všechny recenze uživatele

Docela mě zarazilo tak nízké hodnocení. Vypadá to tak, že co český pořad, to špatné hodnocení. Neříkám, že se jedná o ten nejzábavnější pořad, který kdy vznikl, přesto na tak jednoduchém principu vznikl zajímavý soutěžně laděný pořad, který mě nějakou dobu bavil. Na druhou stranu jsem moc dílů neviděl, ale dovolím si hodnotit, pochybuju, že by se všechny díly od sebe razantně měnily. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Petr Vondráček je lepší muzikant než moderátor, ale ujde narozdíl od hadačů, kteří si myslej jak jsou chytří, a hrajou si na strašný profíky, že všechno a každé povolání znaj. Zounar je blbej už od pohledu a nebaví mě se na něj ani dívat, Bendová vypadá jak tranvestit, Klepl je maximálně trapnej jako vždy a Morávková jediná normální, ale zase je maximálně nudná. Ale občas to je i zábava, když přijde nějaká ta naše "celebrita" a někdy se nestačím divit co je možné mít za různá povolání. ()

Reklama

Nihlathak odpad!

všechny recenze uživatele

A proč se to jako hodnotí? Když už, tak odpad. Naprosto se ztotožňuji s DaViD´82 a jeho komentářem. Vždyť je to tak obrovská trapárna, že to snad ani není možné. X lidí dřepí dnem i nocí u televize a čučí na to, jak je to velmi nečekané. "Och, tak v tom případě musíte být nájemný vrah na volné noze!" dí Zounar. "Ano!" haleká Vondráček a společně se napijí minerálky. Tak já nevím, co tím která televize chce dokázat? A co já chudák? Přijedu k těmhle prarodičům o svátky či všední večer a musím na to zírat taky, nedá se před tímto vředem televizním utéci! Oficiální text distributora tady snad psal naprostý demagog. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Jdu vejš, než bych měl, pač... Měl jsem tu možnost hodit si kompars ve VKVčkách, takže jsem se čirou náhodou setkal se Zounarem, byla tam i Danča Morávková a musím říct, že tenhle pořad si na nic nehraje. Viděl jsem jen pár dílů, to ano, ale na druhou stranu, z těch pár dílů byla cítit uvolněnost, lehkost, ale v jednom dílu i únava. Myslím, že točí několik dílů najednou a je to poznat... Jinak odpadové hodnocení jsou tu dle mě celkem mimo - pač a protože v rámci české televizní zábavní scény je tohle přímo luxus. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nebýt tam Alice Bendová, tak se na to nedokážu podívat ani okem muže, natož milovníka televize. Čtyři "hvězdy" hádají profesi neznámého civilisty, který si užívá 15náct minut slávy vedle Petra Vondráčka, který dokáže hodit hlášku, po které přepínám program(a to nemluvím o Bobovi ...). Nedokážu pochopit, jak se moji rodiče mohou pravidelně na tento pořad dívat a bavit se smíchem, který se rozléhá po celém našem bytě (ano, i přes zavřené dveře ...). Pořád, který dokazuje, jak hluboko dokáže klesnout nejen televize, ale také diváci, kteří s přehledem "Hádej, kdo jsem!" televizním pořadem roku.... Primě roste sledovanost, pomyslná kvalita pořadů však upadá ke dnu. Co bude dál? Pokud nepřijde kouzelník, tak jedině "Hádej, kdo nejsem!". PS: cca 60 let po What's my Line je tohle trochu výsměch divákovi v ČR:). ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama