Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zpívánky jsou u nás doposud jedním z nejstarších a nejvděčnějších pořadů na obrazovce České televize. Je to zpěvník tradičních lidových písniček a říkanek. (Rodriguez)

Recenze (105)

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

zpívánky, to jsou fenomén a pozůstatek starých časů. Nezapomenu na ten zpěv a notu, ještě tedka po těch letech se mi vybavuje. Avšak asi se již nikdy vysílat nebude. Maximálně vědcům zkoumajícím film v nějakých starých československých archivech. ()

Extrakritik 

všechny recenze uživatele

Já v tom vidím celkem národní a vlastenecký počin. Dnešní děti spoustu lidových písní už ani neznají. Podobný pořad by se v dnešní době celkem hoidil. ()

Aleix odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad pro mě ,protože jsem se na to nikdy nikdy nemohl dívat ,ale chápu , že někteří na tom vyrostli. A respekt televizi ,že měli odvahu to vysílat i po 89. roce ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Kdyby se mi po letech nezprotivily, dala bych i čtyři, ale stalo se. Jako malá jsem to zbožňovala a když je ještě dávali těsně před Večerníčkem, bylo to přesně ten předkrm, který jsem jako dítě potřebovala. Lalala... ()

baltik 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem to nesnášel... nacpali to vždy před hlavní pořad nebo za. Nemám se s tím rád a kulturně nic významného. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Pro děti si myslím že fajn. Já zkrátka nejsem moc náročná a oceňuji i papírové kulisy. A jako dítě jsem samozřejmě tyto písničky milovala až na to Skákal pes přes oves. To je odrhovačka. Samozřejmě už jsem v současnosti na jiné vlně a jedu moderní hudbu, takže oproti zpívánkám zcela jinačí formát. :D Ale je třeba se na to dívat z jiného úhlu pohledu když je vám 5. ()

Reklama

Reklama