Reklama

Reklama

VOD (1)

Seattlem otřásá série záhadných vražd a Belle znovu hrozí nebezpečí od záludné upírky, jež stále touží ji zabít. Uprostřed toho všeho se navíc musí rozhodnout, čemu dá přednost: lásce k Edwardovi, nebo přátelství s Jacobem. Edward je upír, Jacob vlkodlak. Jsou jako led a oheň. Společnou mají jen vzájemnou nesmiřitelnou nenávist. A ještě jedno rozhodnutí musí Bella učinit: má zvolit život, či smrt? Ale co pro ni znamená život a co je smrt? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (964)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

David Slade! Jasná výhra i velký problém, který tuhle ‚emo-vampire‘ sérii potkal. Vypozorovat kvanta scén, kdy si Slade z celé ságy dělá obrovskou prdel, není problém. Hlavně kohoutí zápolení o jednu obyčejnou Mařku bere s nadhledem, který by ustála i vážně mířená parodie. Pak dojde na dokonale ‚vystajlovanou‘ akci a plusové body poskakují vysoce nad obyčejným průměrem. Jenže když vám dojde, že to zabírá cca 10% stopáže, smete vás to nejtragičtější milostné tokání za poslední roky. Hlavně minule se tomu dalo díky Weitzově neumětelství chechtat na celé kolo. Tady Sladeova snaha o vážnou tvář jde těžce mimo, takže je to všechno hlavně trapná a smutná křeč, když tušíte režiséra spoutaného scénářem (potažmo předlohou) a trpíte společně s ním. Navíc to evidentně nesedlo ani těm patnáctkám naokolo, jelikož milostného hýkání a rozněžněných komentářů jsem kolem sebe v narvaném kině slyšel absolutní minimum. Přiznávám ale, že jsem tomu naivně věřil do poslední chvíle. 2 a ½. [Nejlepší – i když zároveň nejnudnější – díl. V kině pochopíte.] ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

David Slade dosiahol svoje! Je to síce stále len naivný popcorn, ale tak príjemne odsýpajúci popík až sa musím nad onou príjemnosťou pousmiať. A ak si odmyslíte "love story" scény, ktoré ako jediné kazia celkový dojem, treba priznať, že nie je absolútne žiadny dôvod uvažovať o odchode z kina po prvej pol hodinke (minimálna nudnosť, skoro maximálna zábava). __ Pochopiteľne, záleží len na vašom pohľade. Budete vyhľadávať chyby a unášať sa na vlne mediálnej kritiky? Alebo u vás vyhrá VLASTNÝ, úprimne podaný názor? Pravdou je, že najväčší počet fanúšikov Twilight sa nachádza práve v dievčenskom zoskupení okolo štrnásť rokov. Je to snáď dostačujúci dôvod na to, aby sa mal film nehumánne potopiť? __ A naspäť k hodnocení. Čo považujem za dvojicu top kladov? Predovšetkým sebaparodujúce vtípky (ala nahé kocky) a upírske "flashbacky", ktoré mimochodom do poslednej bodky opisovali situácie z knižnej predlohy (na ne som sa tešil). Štyri hviezdy by boli príliš, dve zas málo. Solídna zábava.. a nie, vôbec sa nehanbím za svoj názor. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Howard Shore: 1. Eclipse (All Yours) - Metric [3:45] ,2. Neutron Star Collision (Love is Forever) - Muse [3:50] ,3. Ours - The Bravery [3:48] ,4. Heavy In Your Arms - Florence/The Machine [4:44] ,5. My Love - Sia [5:11] ,6. Atlas - Fanfarlo [3:27] ,7. Chop and Change - The Black Keys [2:25] ,8. Rolling in on a Burning Tire - The Dead Weather [3:53] ,9. Let's Get Lost - Beck and Bat For Lashes [4:10] ,10. Jonathan Low - Vampire Weekend [3:32] ,11. With You in My Head - Unkle/The Black Angels [4:43] ,12. A Million Miles an Hour - Eastern Conference Champions [4:07] ,13. Life on Earth - Band of Horses [5:30] ,14. What Part of Forever - Cee Lo Green [3:57] ,15. Jacob's Theme - Howard Shore [2:27], ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Jsem naprosto spokojena. I přestože měla Bella příšerné vlasy ve kterých vypadala jako stará bába (slušelo jí to ve dvojce) a přestože některé její herecké výkony měli přízvuk japonského hrdelního řevu, byl film krásnou kopií knihy a byl věren dialogům a naštěstí nás ušetřil rozvleklých postelových scén. Jediná chyba: při líbačce z Jacobem měla vidět možnou budoucnost a z bitvy měli vytřískat ještě víc. To mi chybělo. Jinak určitě 4 **** ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Obsah (?) pořád stejný (no asi bysme mohli říct, že v rámci jistých omezených možností ehm... děj graduje), ale forma je zatím ze všech TWIGI asi nejlepší. Sladeovi se podařilo propašovat do filmu akci a dokonce i atmosféru (na pár místech) a udělal tak třetí díl "ságy" o dost snesitelnější. Možná je škoda, že na něco takového mrhal svým talentem, ale aspoň vydělal prachy a studio možná pustí žilou víc u nějákého jeho příštího projektu. Všichni budou spokojení. Jsem teplejší než ty. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (23)

  • Podle Roberta Pattinsona (Edward Cullen) byl kvůli cenzuře kladen důraz na to, aby v žádné scéně nebyly vlkům vidět genitálie. (david15)

Související novinky

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

13.05.2013

A dohady pokračují. Tentokrát ale zdrojem není bulvár, nýbrž uznávaný The Hollywood Reporter. Několik různých zdrojů pro magazín potvrdilo, že hlavním kandidátem je Joe Wright. Dává to smysl hned ze… (více)

Kdo natočí finále Twilight ságy?

Kdo natočí finále Twilight ságy?

17.03.2010

Už angažováním Davida Sladea pro Zatmění studio Summit Entertainment překvapilo. Pro zastánce masakrování upírů sekerami a sněžnými frézami bude zřejmě bolestivé dívat se na selanky v malebných… (více)

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

04.07.2009

Uklidněte se, milé fanynky (i vy, fandové – všichni tři). Neznamená to, že filmová adaptace hyperúspěšné knižní série Stephenie Meyerové bude nějak chronologicky proházená. Nerežíruje přece Quentin… (více)

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

03.05.2009

...a další zprávy z hororových dimenzí. Začněme něčím, co smrdí klasikou. Režisér nového Pátku třináctého Marcus Nispel natočí The Last Voyage of Demeter. Čtenáři Brama Stokera už se jistě chytají –… (více)

Reklama

Reklama