Reklama

Reklama

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna

  • USA Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (více)
Trailer 3
USA, 2011, 131 min

Během pátrání po Prameni věčného mládí přišel nechvalně proslulý kapitán Jack Sparrow o celou posádku i o svůj pirátský koráb, Černou perlu. Nyní se vydává do Londýna, aby osvobodil ze zajetí svého věrného přítele Gibbse a zachránil ho před šibenicí. Od Gibbse se dozví, že se v Londýně objevil falešný kapitán Sparrow, který na svou loď pořádá nábor nových členů posádky. Cestou od soudu je Jack zajat britským králem Jiřím II., který mu nařídí, aby pro něj získal Pramen věčného mládí. Do cesty se mu připlete tajemná Angelica, která ho přinutí vstoupit na palubu lodi Queen Anne's Revenge. Té velí slavný a obávaný pirát Černovous. Jack se tak ocitá na neočekávaném dobrodružství, během kterého nemá tak docela jasno v tom, kdo je pro něj větší hrozbou: zda Černovous, či Angelica, se kterou sdílí tajuplnou minulost. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Rebelka_

Rebelka_ (hodnocení, recenze)

Podle mě je to zatím nejlepší díl pirátů. Škoda že Jack nevipil tu vodu mladí, to by pak těch dílů mohlo být hodně.

frajcz

frajcz (hodnocení, recenze)

draggo

To musí bejt nějáká blbost. :D Oproti Avataru kterej je jedna velká CGI jízda tohle teda nic moc. 

draggo

draggo (hodnocení, recenze)

Tak jsem právě zjistil, že čtvrtí Piráti dle údajů studia stáli neskutečných 378,5 milonů dolarů a jsou tak nejdražším filmem, který byl kdy vůbec natočen. Upřímně fakt nechápu kam ty prachy zmizely, když ten film vypadá oproti původní trilogii jak chudej příbuznej. Zdroj: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_expensive_films (Pro srovnání - třeba Avatar stál 237 milionů)

na příspěvěk reagoval frajcz

metal

metal (hodnocení, recenze)

Čtvrtý díly nejsou nikdy nic moc.Vemte si např.Harry Potter 4,TRANSFORMERS 4,no a mohly bychom pokračovat!A když už jsme u toho pokračování zajímalo by mě kdy už vyjdou Piráti 5.

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

Příběh Jacka Sparrowa a ne díl ve kterém je Jack vedlejší postava, ale tady má samostatný příběh. Oni překonali třetí díl ti chlapy jsou géniové.

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

prečo všetci tento film hodnotíte tak zle ?? podla mňa bol velmi dobrý síce nemal na čiernu perlu ale velmi dobrý film

na příspěvěk reagoval Kubrickon

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Anarvin: POkud to zajistí, že už žádné další díly nebudou, nechám postavit huriánu sochu.

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

lentilka69: myslím, že to mysleli tak, že ho nezabila. přece jenom je to rodinná disneyovka:-)

lentilka69

lentilka69 (hodnocení, recenze)

AndreyCSFD: To trochu jo:D Ale ten závěr jsem nepochopila, jestli ho chtěla zabít nebo ne..

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Kubrickon: Depp, Cruz, Rush, režisér, hudba, výprava, efekty, technické i ostatní zázemí... i v natahované blbosti lze utopit majland.

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

sankacoffee: zdá se mi, že to poskočil až na první místo ta vizuální stránka a scénárista byl zřejmě přes rok na odvykací kůře. Ale k jeho dobru i dobru celé téhle série, by se měl k tomu fetu vrátit. Byl aspoň veselej a tak ten scénář byl šílenej ale dobrej.

sankacoffee

sankacoffee (hodnocení, recenze)

hororwatch: "do kina na to už naivně nepůjdu"...indeed buddy, když si to vezmu zpětně, bylo na co se koukat, tzv krásná výprava, ale šmrnc, vtip, faktor x, mastnost, slanost, sladkost...tomu chybělo, pěkné, ale o ničem..ok, chápete, že...

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

Marshall, nerad házim flintu do žida, ale už nechci být z této série zklamaný. pro mě piráti skončili trojkou, protože měli co nabídnout a příběh byl tak nějak ucelený ikdyž už ve trojce se tam přidalo dost blbůstek. Čtyřka s mořskou vílou Andariel a závody Španělů, Francouzů a Angličanů mi přišla nemastná neslaná. nevim co chce zkoušet v pětce, snad dostane k ruce lepší scénář. jedno je jistý, do kina na to už naivně nepůjdu.

bulky47

bulky47 (hodnocení, recenze)

už tento film kukám 4tý raz (3x som pri pozeraní zaspal)  som na hodine a pol..  kiež by som bol zaspal a nemusel toto sledovať.. Tento film budem púštať deťom miesto uspávanky.. 

patrik221

patrik221 (hodnocení, recenze)

Všetko čo som mal rád na pôvodnej trilogii je preč... Dočerta aj s Marshallom.

slatkac

slatkac (hodnocení, recenze)

hororwatch:  ty až tak za 8 let až budeš mít (ne)patřičné zkušenosti

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Ale to užbude značka skutečně vyčpělá a tak se produkce zaměří na výuková cvičební DVD pro matky na rodičovské a mladé ženy a začne se natáčet série na několika exotických místech:

Pilates of Caribbean 1, 2 a 3, Pilates of China, Pilates of Gobi, Pilates of the Mariana Trench...

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Hm,, pětka. Čekám že přijdou se změnou názvu, obsahující i malý spoiler na extrémně promyšlený nečekaný děj:

Pirates 5: Jack in New York

Jack z nějakého důvodu bude (muset) cestovat časem do New Yorku, kde přistane v nějaký Jamajský čtvrti, kam se se svými dredy hodí a zapadne. Bude to hodně cool a hodně vtipný a hodně to vydělá a my budeme hodbě plakat, proč to vubec nekdo natacel, ale dočkáme se i Pirates 6, Jack ve středověku s rytíři, následně Pira7es, Jack cestující mezi několika různými dobami a následně Pir8tes, Jack ve vesmíru, kde se konečně setká s obří želvou, na jejímž krunýři spočívá svět.

Námitky? 

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

pevně jsem doufal, že se dalšího dílu chopí (přes tolik kritik čtvrtého) jiný rejža a něco s tím provede, jenže to vypadá na pokračování stupidní čtyřky...

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

-IRONHIDE-: to jo... nápady tvůrcům došli už tady, tak co teprve v dalším O.o

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

jaryn.: ono tak celkově ten film byl už jeden známej vtípek..... a 5 tomu šlo nedát to mi věř :)

jaryn.

jaryn. (hodnocení, recenze)

Necekal jsem, ze to bude tak povedene :) sice par vtipku uz bylo trochu znamych, ale i tak to prekonalo treti dil :) tomu neslo nedat 5*

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Poslední scéna, kde Sparrow říká, že se taky miluje. :-) A jasný, že tohle nešlo brát vážně.

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

AndreyCSFD: díky bohu že si dělal srandu, protože ten film ve kterym hrál ani nemohl brát vážně.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

shlédl jsem film podruhé ve 3D a přišel mi ten humor ještě trapnější než při prvním shlédnutí...jinak 3D se vůbec nepovedlo,strašně odbyte... spoiler - musel jsem se smát když černovous nechal shořet během plavby jednoho piráta na loďce,poté následovalo chování a výrazy všech na palubě,včetně Johnyho a Penelope a dalších,jejich výraz jakoby ztratili bráchu,nebo by se zbořil svět k vůli jednomu člověku, dále nasledovalo smrtí několik,a nikoho to už pak nějak nezajímalo...totálně nepovedený film

macejo

macejo (hodnocení, recenze)

vyhlasujem takú malú suťaž o najlepšiu scénu z tohto filmu- pre mna je to lov na morské panny a ked panny zničia Barbossovu lod

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

to snad ani nemlůžete myslet vážně... kdyby se to někomu líbilo bez zkouknutých 3 předešlých dílů tak to jo. ale s nima to je nemožný.

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

AndreyCSFD: souhlas, jak jsme napsal v komentáři, scény s ním mi byly jako za "starých" dobrých časů

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

Rush tenhle film nezachranoval. On si ho normálně šlohnul pro sebe, tak jako Depp 2. díl.

macejo

macejo (hodnocení, recenze)

rounen: ja ta chápem no mne sa proste celá tá pirátska séria pačí no nepomožem si :D aj ty maš určite nejaku filmovu seriu ktoru maš rad či? :D

Související novinky

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

18.11.2022

Jako by nestačilo, že desáté Rychle a zběsile muselo vyměnit režiséra Justina Lina (Star Trek: Do neznáma, Rychle a zběsile 5), který nevydržel pracovat po boku egoisty Vina Diesela, za rutinéra… (více)

Seriáloví Teen Titans mají Nightwinga

Seriáloví Teen Titans mají Nightwinga

04.09.2017

Comicsům od DC se náramně daří na malé obrazovce. Kromě Arrowa dobývá televizi i Flash, Supergirl nebo Gotham, a k tomu všemu nás příští rok čekají Titans. Mladý superhrdinský tým, jemuž se obvykle… (více)

S kým se Jack Sparrow vrátí do Karibiku?

S kým se Jack Sparrow vrátí do Karibiku?

25.01.2015

Čtvrtí Piráti z Karibiku vydělali miliardu dolarů, takže bylo jen otázkou času, kdy se dočkáme pátého dílu. Jerry Bruckheimer jej sice dávno udal Joachimu Ronningovi a Espenu Sandbergovi (Kon-Tiki),… (více)

Dárce a Piráti z Karibiku

Dárce a Piráti z Karibiku

22.11.2014

Čtvrtí Piráti z Karibiku vydělali miliardu dolarů, zároveň se ale dočkali tak tristního přijetí, že u Disneyho s pátým dílem nepospíchají. Scénář byl sice hotový už v roce 2011, producent Jerry… (více)

Reklama

Reklama