Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

fleker 

všechny recenze uživatele

soukroma lekce agresivní uprimnosti aneb nerušit když nemám potřebnou hladinu cukru v krvi.......to sem se zas jednou koukal ve společnosti na "Půlhodinku s mulatem"....a opět se potvrdilo že člověk by si měl vlastní názory nechávat pro sebe....----f----wau...dvě vteřiny nepozornosti a z kluka je zmetek ----J----co to dávaj? ----f----...áale Chlapec a sekačka, fejs tů fejs, víš? ..pápá noho,,a pozdravuj vlaštovky.....----J----jak to můžeš říct...vďyť je to ještě dítě...né nějaká věc,ale člověk proboha...... nemůžeš se k lidem chovat jak k ňějaký televizi nebo co ...----f----"drž hubu nebo tě přepnu na dvojku" ()

Davies182 odpad!

všechny recenze uživatele

Je to jednoduché: před deseti lety bych hodnotil čtyřmi hvězdičkami (jsem malý a chci akci); před pěti lety třemi hvězdičkami (jsem mladý a celkem nezkušený, stále chci akci, ale také objektivitu); no a nyní... Jejich přehnané, hloupě "originální", paniku vyvolávající a zcela neobjektivní (v jedné reportáži cca 30% pravdivých a nezkreslených informací) zprávy z domova i zahraničí jsou výsměchem celému národu. ()

Reklama

Idego odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní verze deníku Blesk. Z komára děláme velblouda, neobejdeme se bez slov jako "skandál", "brutální", "otřesný" a bez "roztomilého zvířátka" na konci. Stačí mi 10 sekund. 10 sekud téhle sračky a vaří se mi krev. Při představě, že si tímhle nechává den co den vymývat mozek většina populace, chce se mi brečet... Souhlas s Radek99 ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Ráda jsem v obraze ale to si opravdu najdu stránky na internetu a přečtu si to ve spisovné češtině a ne v nějáké zkomolenině.A když už televizní noviny tak PROČ panebože ranní televizní noviny-takže hned jak se člověk vzbudí ví,že někdo někoho někde usmrtil-dopolední televizní noviny-to aby ste měli do oběda špatnou náladu děkuji-odpolední televizní noviny-pro změnu při obědu čerstvé zprávy ze světa-podvečerní-není nad to si mezi dvěma "skvělými" díly "nejlepšího" seriálu 1000 a 1 noc zlepšit náladičku...a na závěr večerní televizní noviny..a víte co?? já zapomněla na ty poslední televizní noviny co vysílají ani nevím kdy ale někdy pozdě večer..Už z toho člověk není v obraze ale v depresi a to se člověk pak ani nemůže divit těm důchodcům že nás mladé ani nepozdraví, když každý den asi 10x slyší jak se vraždíme navzájem a podobné události. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Co všechno jsou Televizní noviny. Pořad pro čtenáře blesku, pro hledače senzací, pro občany s nulovou hloubkou emoční roviny normálního života, pro ty, kteří se raději nechají oblbnout senzační lží, než aby získali nějaký seriozní nebo fundovaný pohled na věc. Jedna velká reklama na mediální kolos zvaný NOVA. Půlhodinka s mulatem aneb 30 minut trapasů v přímém přenosu. Pocity jsou smíšené. Nevím, jestli mám u toho nadávat nebo se rezignovaně smát. Pořad, který v sobě skrývá jednu velkou reklamu na NOVU. V poslední době pořad s největšími technickými nedostatky (vypadávající zvuk, špatná koordinace doprovodných videí k reportážím, neexistující spojení, hluchá místa, přežblepty, dezinformace a přemíra videí 240p z YOUTUBE, což na stopalcové televizi prostě vadí). Kýčovitá upřímnost k divákovi - hlupákovi, přemrštěná veselost a taková jako rodinná sehranost moderátorů, co by nejraději diktovali, jak se dělají zprávy v prime time. Časté změny moderátorů z důvodů nějakých personálních čistek nebo bulvárního tlaku, vše na způsob: Enyky, benyky, kliky, hec, chytni negra za palec. A když pouští, nech ho bejt, černá barva nejde smejt. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Moderátor pořadu Karel Voříšek byl ze své posice dne 20. října roku 2012 stažen, a to kvůli obvinění, že jako předseda fakultního Socialistického svazu mládeže donášel Státní bezpečnosti, z čehož ho v knize „Náměstí Krasnoarmějců 2. Učitelé a studenti FF UK v období normalizace“ (2012) obvinili studenti této školy. Dle vedení TV Nova se po očištění svého jména soudní cestou bude moct vrátit. (JoranProvenzano)
  • V neděli 23. 3. divákům představila TV Nova nové zpravodajské studio, grafiku, znělky a logo Televizních novin. (xrubesd)

Reklama

Reklama