Reklama

Reklama

Zpátky do školy

(seriál)
Trailer 2
USA, (2009–2015), 41 h 26 min (Minutáž: 22–29 min)

Tvůrci:

Dan Harmon

Hrají:

Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Donald Glover, Alison Brie, Yvette Nicole Brown, Chevy Chase, Ken Jeong, Jim Rash, Shelby Rabara, Twink Caplan (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(110)

Jeff Winger, právník, jehož diplom byl zrušen, musí zpět do školy, konkrétně na veřejnou vysokou školu v Greendale. Stává se členem studijní skupiny, do které také patří Pierce, sexista důchodového věku, Britta, mladá atraktivní žena s nízkým sebevědomím, Shirley, čerstvě rozvedená afroameričanka, Abed, závislák na popkultuře, Annie, mladá perfekcionistka a Troy, bývalá středoškolská fotbalová hvězda. Co taková skupina dokáže předvést, se brzy uvidí. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Script k tomuto seriálu (6)

Zpátky do školy (2009) 

I když pátá a šestá série táhne celý seriál k jakémusi dnu, kvůli údajným konfliktům co vznikly na pracovišti mezi tvůrcem seriálu Danem Harmonem a hercem Chevym Chasem, tak na první tři řady vzpomínám ještě s úsměvem. Ty paintballové bitvy, dračí doupě a dokumentární filmy v tomhle seriálu milujete. V seriálu je spoustu skrytých detailů, kterých si ani nevšimnete. Na každé postavě si najdete něco co na ní milujete. Tahle skupina složená z lidí s úplně odlišnými povahami i přes konflikty co mají mezi sebou vám vždy ukáží jak se skvěle doplňují. Čtvrtá řada se to snažila nějak důstojně uzavřít ještě se základní sestavou pohromadě. Do čtvrté řady doporučím se na to podívat. Zbytek bude už jen na vašem uvážení jestli vám to za to stojí si kouzlo seriálu přizabít. ()

Série 1 (2009) (S01) 

Při prvním sledování této série jsem dal 4 hvězdy jelikož, když jsem sledoval seriál poprvé, tak jsem se nechytnul pilotu, ale po rekapitulaci jsem si uvědomil jak je tato série geniální. První zvonění je udělané tak, že nového diváka neosloví, ale fanouška při rekapitulaci ano. ()

Série 4 (2013) (S04) 

Po uvědomění, že došlo ke konfliktu mezi Danem Harmonem a Chevy Chaseem, jsem si všiml, že postava Piercee byla lehce vytlačována v průběhu a zesměšňována ke konci této série. Dost mě drtilo, že tato jejich rozepře začala ničit tak skvělý seriál. ()

Série 5 (2014) (S05) 

A došlo k tomu. Po rozepřích mezi Harmonem a Chaseem došlo k odstranění jedné z důležitých postav seriálu, která změnila směr seriálu ve kterém se postupně rozpadala celá skupina. Další kdo odešel na začátku seriálu byl Donald Glover, který ztvárnil Troye. ()

Série 6 (2015) (S06) 

Srdcervoucí odchod jedné z mých nejoblíbenějších postav Shirley, kterou ztvárnila Yvette Nicole Brown. K tomu všemu nedošlo ani k důstojnému odchodu postavy. Došlo jen ke zmínce v první epizodě této série. ()

Související novinky

Stranger Things, Bladea a další čekají odklady

Stranger Things, Bladea a další čekají odklady

07.05.2023

Stávka scenáristů je momentálně v plném proudu. O tom, proč a za jakých okolností vznikla, jsme vás informovali před pár dny, nyní už ale navíc známe i prvních několik obětí této nepříjemné situace.… (více)

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

12.07.2018

Bratři Anthony a Joe Russo se díky dvěma velebeným marvelovkám Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka dostali rychle do povědomí většiny filmových diváků. Za… (více)

Donald Glover si zahraje mladého Landa

Donald Glover si zahraje mladého Landa

22.10.2016

Letos v prosinci nás čeká Rogue One, první hraný spin-off Star Wars, a v květnu 2018 z hlavní ságy vybočíme znovu. Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street, Lego příběh) chystají sólový film s mladým… (více)

Reklama

Reklama