Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kletba promění pohledného arogantního mladíka ve stvoření, které představuje vše, co předtím nenáviděl. Vychutnejte si moderní převyprávění klasické pohádky Kráska a zvíře. Sedmnáctiletý Kyle (Alex Pettyfer) je rozmazlený, absolutně povrchní a nevídaně populární a s přehledem vládne svému středoškolskému království. Kyle je přesvědčen o naprosté dokonalosti svého fyzického vzhledu. Za svou poslední oběť si zvolil Kendru (Mary-Kate Olsen) a nepříjemně ji přede všemi ponížil. Dívku však jeho kruté chování nijak nevyvedlo z míry, naopak, rozhodne se, že mu udělí lekci – promění ho v cosi, co je tak ošklivé zvenku, jako je on zevnitř. Kyle má přesně jeden rok, aby našel někoho, kdo ho bude milovat takového, jaký teď je, anebo se se svým novým já musí smířit už navždy. Jeho jedinou nadějí je tichá spolužačka Lindy (Vanessa Hudgens), které si nikdy předtím nevšiml… Dokáže Lindy, že láska nikdy není ošklivá? (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (307)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

moderní variace na krásku a zvíře nepřináší vůbec nic nového a jako celek je vlastně úplně pitomá a zbytečná.Naštěstí je to celé dostatečně krátké,takže to většinu diváku nestihne nasrat,nebo nudit.Po herecké stránce to zachraňuje Vanessa Hudgens,která umí celkem hrát a hezky se na ní kouká a Niel Patrick Harris,který si štřihnul variaci na Barneyho z HIMYM.Pettyferův hlavní hrdina je minimálně hodně nesympatický a celkově vlastně docela idiot a myslím,že většina divku mu jeho "prokletí" bude přát.Dohromady tedy za dvě,s tím,že do věkové skupiny po kterou je film určen už nějaký ten pátek nepatřím...40% ()

uterox 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek budí hodně emoce. Ale odpad tomu může dát člověk, který touží po tom se koukat ve filmech, jak stříká krev a vraždí se tam jedná báseň. Pro takového člověka bude tento film vždy odpadem. Tenhle film je mnohem duchaplnější a hloubkovější než když se dva idioti masakrují na filmové scéně. Pohled na to, že krása není vše, je něco co se lidem zas až tak nepáčí, protože existuje i řada lidí, co si myslí, že ano. Morální ponaučení: I krásný může být idiot. A zapracovat na sobě, což je zase odpadem pro lidi, kteří se sebou nechtějí nic dělat, ani se nijak rozvíjet. ()

Reklama

tibenskym 

všechny recenze uživatele

No, úprimne, som sklamaný, čakal som od toho viac. Ako to dopadne (a približne ako to bude prebiehať) je samozrejme jasné od samého začiatku, ale práve ten priebeh tvorila len kopa zle do seba zapadajúcich scénok, ktoré boli poprepájané pomalými pesničkami, a z ktorých väčšina sa snažila byť silno romantická, ale všetky pôsobili umelo, nepravdepodobne a hnusne účelovo. Vedľajšie postavy, okrem toho, že preniesli pár (väčšinou opäť silno účelových) viet, boli v podstate úplne zbytočné. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Mě tenhle film přišel strašně blbej. Hlavně konec když se ukáže že se holka celou dobu zamilovala do debila, ale to jí nakonec nevadilo. Vždyt s ní manipuloval ale to je jedno jak řekl film "Láska si tě najde"(sorry teď jsem trošku blinkal). Jinak je to prostě průměrně natočené, průměrně zahrané. O ničem, zbytečnost. ()

Tayen 

všechny recenze uživatele

Film nevybočuje z řady teenagerských snímků. Jsou tady krásní mladí lidé, kteří jsou zlí, bohatí a záleží jim na povrchních věcech jako je vzhled. Pak jsou tady krásní mladí lidé, kteří jsou chudí, šetří si tři roky na vytoužený výlet a na vzhledu jim nezáleží vůbec, třebaže vypadají jako z reklamy. A všichni, ať hezcí nebo oškliví jsou hrozně cool, ti oškliví o něco více, ale jinak strašně nezajímaví a jednorozměrní. A pak tady máme pohádku Kráska a zvíře docela pěkně zasazenou do moderního hávu. Film Netvor přesně ví, na jakou cílovou skupinu míří, a to jsou dívky, které čekají na první občanku, a proto se oprostil od velkého filozofování a postačil si s klasickými replikami o pravých hodnotách a lásce. Film mě nijak neštval, ale je to jeden z mnoha jemu podobných a lehce zapomenutelných. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (14)

  • Práva na knihu Alexy Flinnové koupila CBS již v prosinci 2007, vydání filmu bylo naplánováno na rok 2008, ale kvůli stávce WGA byla výroba pozastavena. (Dlee)

Související novinky

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

15.02.2012

Včera jsme se divili nad soubojem tří různých Sněhurek. Inu, je tady další pohádka na roztrhání. Tentokrát Kráska a zvíře. Loni jsme viděli (nebo spíš neviděli) zmodernizovanou verzi Beastly, nedávno… (více)

Twilightovitá Saoirse Ronan?

Twilightovitá Saoirse Ronan?

05.05.2011

Twilight sága spěje k závěru a je načase něčím navázat. Pokusy typu Červená Karkulka a Beastly pohořely, možná ale pomůže jméno samotné „matky“ Stmívání Stephenie Meyerové. I její román The Host je… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Reklama

Reklama