Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Earl_23 

všechny recenze uživatele

Jako úvod do hry je to super, jako krátký film už tolik ne. Málo akce, nepříliš výrazní herci a pokud se skutečně hru nechystáte hrát (nebo jste jí už hráli), Assassin's Creed: Lineage vám toho moc neřekne a ani nedá. Ale jako marketingový tah od Ubisoftu to není vůbec špatné, jen víc takovýchto úvodů do her. 65% ()

Marles 

všechny recenze uživatele

Příběh a akční scény, to byly jediné dvě věci, které mohly udělat Lineage zajímavý. Jenže veškerý děj půjde ve hře odbýt jednou maximálně dvěma větami a akce ke konci trpí častými střihy. A zbytek (herecké výkony, atmosféra) jednoduše nestojí za řeč. S hodnocením jsem ale nakonec smířlivý, jelikož stále jde spíše o experiment. ()

Reklama

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Jsa fascinován použitou technologií, ptám se, jaké jsou náklady při použití této techniky? Tipnul bych si totiž, že nijak vysoké, a přitom možnosti jsou tak lákavé... Jen je škoda, že jsou stále vidět rozdíly mezi počítačově zpracovaným pohybem a snahou herců a kaskadérů (aniž bych snižoval význam nebo snahu jedné či druhé strany). Příběhově se jedná o ne zcela zábavné nastínění, které možná až zbytečně otevřeně odhaluje některé prvky následující hry AC II (Pazziové, benátští zrádci, Borgia sám!). Ve zkratce - atmosférické uvedení, jež mělo samo použít efektní zkratku. ()

desolator6 

všechny recenze uživatele

K tomuto ... ehm, ani filmom by som to nenazval. Proste: Asasíni boli odnož islamského náboženstva, nie len partička zabijakov. Fakty o asasínoch nájdete tu- http://cs.wikipedia.org/wiki/Asas%C3%ADni . Ale k filmu. Historicky absurdné, pribehovo chabé, herecký nepresvedčivé. Ale beriem že to bol marketingový pokus o lepší predaj hry. Ale podľ mňa nevyšiel! ()

Losik 

všechny recenze uživatele

Naprosto vedle. Nepodařilo se zachytit kouzlo hry, atmosféru, ani kouzlo soubojů. Hlavní herec mi vůbec neseděl, žádný výkon, nic. "Cool" pomalé záběry na tvář hlavního hrdiny nefungovaly. Ve filmu bylo naprosté minimum parkůru a to minimum bylo jako z programu Malování. A od kdy vrah skáče před svojí oběť a pomalu se jí představí? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)
  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)

Reklama

Reklama