Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (295)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

průměrná záležitost,ve které ani tak nevadí standartní James,nebo mluvící zvířata,jako fakt,že hlavní hrdina se nechová úplně racionálně a vlastně se chová jako totální blb (svatba,...).Co potěší je povedený dabing zvířat a poměrně slušně zvládnutá triková stránka.Celkově tedy mnohem menší průser než třeba Chlupatá odplata,ale zároveň nic co bych musel vidět znova...50% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy se mi víc a víc libí krásna rodina podívaná se zvířaty no nasmál jsem se nespočet šílená gorila v podáni rapera mně dostalo :-d celkově to na mně dělalo obrovsky dojem pečlivě propracovaná a hodně zajímavé viděl jsem už hodně snímku se zvířaty ale tady tenhle boduje dost dobře hodně sem spokojeny. Zoo jak má byt :-D ()

Reklama

salalala 

všechny recenze uživatele

Absolutní zlo, které snad nemá ani cenu komentovat. Hlavní hrdina v podání Kevina Jamese je absolutní "kokot" (musím použít tohle slovo) a člověk se nestačí divit, že ty ženské se s nim vůbec zabývají. Vtipy jsou jen trapné a trapnější, o lacinosti a prvoplánovosti se vůbec nezmiňuju. Proč je to dabované, netuším, protože na děti je zápletka moc složitá a nepochopitelná, pro dospělé zas šíleně nudná a ubíjející. Jestli jsem se dvakrát pousmál, je to hodně. Hvězdičku dávám jen za hudbu a občas vtipnou opičku, jinak by to byl absolutní odpad. Nikdy víc. 20% ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Nick Bakay, Rock Reuben, Kevin James, Jay Scherick, David Ronn | Hudba: Rupert Gregson-Williams | Produkcia: Todd Garner, Kevin James, Adam Sandler, Jack Giarraputo, Walt Becker | Distribúcia: Metro-Goldwyn-Mayer, Columbia Pictures | Štúdio: Happy Madison Productions, Relativity Media | Rozpočet: 80 miliónov $ | Tržby: 143,185,732 $ || ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Docela nechápu ta nízká hodnocení a odmítavé komentáře. Čekal jsem strašnou hovadinu a dostal fajn komedii u které jsem se královsky bavil a místy se smál tolik, že jsem musel film zastavit nebo vrátit. Kevin James je naprosto k sežrání i když hraje podobně nebo stejně jako v jiných komediích. Tahle komedie jede podle nějakého určeného schématu a třeba stokrát dokola, stejně je to skvělý a hlavně pozitivní film. Mám moc rád romantické komedie a nečekám, že mě rozesmějí jen tak, když se na ně jdu dívat, tak mám dobrou náladu a nejsem na to sám. Vřele doporučuji všem lidem, kteří se rádi smějí. Pokud vám nevadí pitominky a to, že předem víte jak to dopadne, budete se královsky bavit. Jen do toho. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Chytrá opice, přesněji malpa, není v Hollywoodu žádným nováčkem. Ve skutečnosti se jmenuje Crystal a mohli jsme ji vidět například ve filmech Noc v muzeu (2006) nebo Pařba v Bangkoku (2011). (Prochy38)
  • ve scéně, kdy Griffin nasedá do žlutého Lamborghiny, nastartuje ho a šlape na pedál, je v záběru jasně vidět, že nejsou klíčky v zapalování, přitom motor hlasitě běží (Timak)

Reklama

Reklama