To je šoubyznys (TV pořad)

Komedie / Hudební

Česko, 1996, 50 min

Jaromír Vašta

Zpívání s úrovní, Korn a Vondráčková byli originální dvojkou.!(4.1.2010)

Vydarený strihový program zostavený zo scénok a zabudnutých pesničiek.(2.1.2010)

• Mariin

Imbecilně střihaná koláž jinak dobrých, někdy i výborných scének a písniček. Ale to neustálé přerušování a skákání z jednoho na druhé by mělo být trestné. Jaromíre Vašto, zmršil jste, co se dá...(29.8.2010)

• frashmaker

Vondráčková je vyždímaná a vyšeptalá pseudohvězda československého šoubyznysu, jejíž zbytky rozcupoval povedený manžílek Martin Michal na takové malé kousíčky, že už je pro mě vpodstatě mrtvá i když se stále snaží vypadat pod 70. Je jí škoda.(31.12.2010)

• kingik

Výběr scének z nichž některé pobaví více a některé méně. A většinou nepobavily.(31.12.2010)

Vždyť svět, to je šou, a šou to je náš svět to je ten šoubyznys... Opravdu nechápu důvod, proč se musí scénka rozdělit a mezi to vložit šest ústřižků různých písniček. K tomu strašná znělka. A navíc nesnáším Vondráčkovou.(26.8.2010)

• Chrysopras

Ačkoli Korna i Vondráčkovou snášim docela dobře, tak tohle mě moc nebavilo.(9.2.2010)

Střihový pořad starých scének a písniček. Jen kdybych v každém díle neslyšel několikrát zpívat Vondráčkovou s Kornem ústřední melodii...(26.8.2010)

Ale ano. Pamatuji si to. Tenkrát jsem netušil, že se nakonec vrátí i všichni ti mnohem!! Mnohem (Michale s poupaty, ty víš, o kom píšu!!!) horší! A s nimi povstanou i noví šoublizníci!! Ale holt... To je šoubyznys!!(29.1.2010)