Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

somnar 

všechny recenze uživatele

Slyšíte to? To Katherine Heigl zatlouká poslední hřebíček do rakve své kariéry. A přitom to po Zbouchnuté vypadalo tak nadějně... Slečna nebezpečná je direct-to-dvd slátanina, která nemá v kinech vůbec co dělat. Chcete romantiku? Nedostanete ji. Chcete komedii, akci? Nedostanete je. Nechcete Heigl ve sprše? Dostanete ji! 30% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Slečna nebezpečná aka Pravá neblondýnka s kolty proklatě hluboko v kabelce………..ale jo, něco tam je, elán, akce, vtip, sex appeal……..sice poskromnu, ale je to tam. Určitě to není ten snímek, který má Katherine Heigl zase posunout o stupínek blíže k hereckému Olympu (platí i pro Jasona O'Maru), ale cílového diváka si tato, asi krimikomedie, určitě najde. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná a nezajímavá nuda s plochými charaktery, která se pokouší být komedií, romantikou i kriminálkou, ovšem selhává ve všech uvedených rovinách. Katherine Heigl by se měla hodně rychle sebrat, protože na ty její blbiny se opravdu nedá dívat. Nechápu, že to nešlo v ČR přímo na DVD, protože v kině to muselo být to pravé utrpení. 2/10! ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Krimi akční komedie, která není ani jedno z toho. Místo nějaké alespoň tupé zábavy jsem chtěl po 20 minutách všechny odprásknout a jít koukat do zdi. Producenty, který čas od času napadne odsadit do hlavní role Heigl, by měli zakopat. Ta ženská je totálně nesympatická ve všem, tady je k tomu ještě za příšernou k*ávu. 90 minut a přišlo mi to delší než Titanic. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně vůbec nechápu to hodnocení, podle toho jsem čekala, že to bude taková blbost, že se to ani nebude dát dokoukat. Ale nebylo to tak. Pravda, nebyla to žádná bomba, ale dívat se na to dalo dobře, navíc to mělo docela přiměřenou délku tak se u toho člověk nenudil. Já mám prostě filmy s Katherine Heigl ráda. 3* ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)
  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)

Reklama

Reklama