Reklama

Reklama

Úkol, který na Barneyho a jeho bandu žoldáků ze staré školy čeká tentokrát, se zdá na první pohled celkem snadný. Nic ale od začátku nejde podle plánu. Když během akce psychotický nájemný terorista zabije jednoho z Barneyho lidí, Postradatelní v touze po okamžité odplatě rozpoutávají přímo v srdci nepřátelského území peklo na zemi a kosí jednoho protivníka za druhým. Uprostřed všeho zmatku navíc musí na poslední chvíli zajistit, aby se pět tun plutonia vhodného k výrobě jaderných zbraní nedostalo do špatných rukou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (2 340)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Píše se rok 2012, rok kdy přestal existovat bůh, protože začali existovat Expendables 2 ! Ranaři co se s tím neserou, ale co se nebojej udělat si prdel sami ze sebe, frajeři pro který slovo přátelství není prázdný pojem. A že to má hloupej děj nebo jen 3 velký akce ? Ale hovno, stačí opustit budovu matematicko - fyzikální katedry, pustit si Komando, Lví srdce, Cobru, Ramba 3, Harley Davidsona, Road House atd, to přece taky nebyla žádná onananie inteletku a nonstop akce a přesto ty filmy milujeme, jen si prostě stačí vytáhnout hlavu z prdele a nebo prostě jen znát akční nákladačky 80let.(což třeba bohužel vůbec neznal kreten co dělal cz titulky a díky tomu vymizelo pár super forku s odkazy na filmy, např. Jupijajej se v Arnieho případě směrem na Bruce Willise skutečně nepřekladá jako "pohoda", atd. ) Já třeba absolutně nemusím Chucka Norrise, ale když do filmu vstoupil a pyšnou chůzí slona indickýho si to napochodoval ke Slyovi a začal ten jejich dialog, tak se smály i moje koule a za tohle má u mně panáka, protože chlapi co si uměj dělat prdel sami ze sebe, ty já můžu. A už vůbec nezmiňuju, když na letišti pod palbou samopalů začne praskat sklo a my poprvé ve svém životě vedle sebe vidíme svatou akční trojku jak masakruje všechno kolem, no kurva, co už můžem chtít víc !!! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TA VĚC PATŘÍ SPÍŠ DO MUZEA.“ … ,,TO MY VŠICHNI“.... /// Voteklej Stallone, nesympatickej Damme, tuny po zemi válícího se plutonia (že by Timofeje Berezina šlehlo závistí…) - neurážím, jen konstatuju, páč předpokládám, že TAHLE zábava byla určená člověku jako jsem JÁ! Mrzí mě, že kromě vzkazu – takhle to vy cucáci dělaj staří mazáci – tady není nic navíc. (Nekecej…a co Chuck Norris? … Fajn, takže…) …úvodní akce paráda a pak mě z klimbu probral až jako zjevení objevivší se Chuck Norris. Soráč, JÁ čekal víc než hrabání se v nostalgii. Napoprvý to byla paráda. Ale omýlat furt dokola to stejný – kurva chlapi, já za to platím! Sázka na jistotu, rutinní akci a příběh, kterej místy dokonce nudí. Béčko, který se rychle vypaří z palice. Přece nejde jen vo to, abych si pamatoval, že tady hrál po ,,X“ letech zase Arnie, že Chuck ještě nenatáhl bačkory, a že Van Damme nemluví jen bulharsky. Souhlasím, - padouch má bejt trefenej do lebky (a ta zajebat půlku plátna), ale Sly by si měl tyhle kousky režírovat sám! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Několik let bažím po smrti Van Damma. 2.) Páč mrtvej Bulhar, dobrej Bulhar. 3.) Protože mám přezdívku Osamělej vlk. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Rest in pieces!“ Chuck Norris jako žurnálová Deus ex machina, tragický ex-guvernér v bundě z jedničky Terminátora a steroidový Sly s koutky psa státního návladního McCabea. No.. Upřímně, je to blbé jak dítě vesnického idiota a hrát tam pouze cvalda Seagal s nějakým bulharským křovím, zavřel bych víko od popelnice, ale vidět všechny ty chlapce pohromadě je jako mít Vánoce 365 dní v roce. Podceňování inteligence fanoušků akčního filmu je dlouhodobý scénáristický zlozvyk, ale když srdce plesá, spokojí se i s málem - už jen proto, že kvůli stáří herců a zvětšujícím se prostatám může mít další díl podtitul Pissing in Action.. Apropo, jedna všeříkající zajímavost: Pokud součet věku trojice Norris, Stallone, Schwarzenegger odečteme od roku vzniku dvojky Expendables, vyjde nám letopočet narození Abrahama Lincolna. Neprodleně zřiďte to muzeum.. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

"My shoe is bigger than this car!" :-D Arnold je Ed Woodom medzi hollywoodskými hercami. Sotva ma tento rok nejaký film nadšenecky poteší a testosterónom nakopne viacej, než The Expendables 2. Béčková bejkovina s lacinými digi-efektami, skvelými hláškami a žánrovými narážkami. A že najlepší herecký výkon podáva a najlepšiu postavu z nich má JCVD, to už je historická udalosť. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Nepovažuji se za fanouška akčních filmů, ale The Expendables mě napodruhé velmi bavili. Akční scény nejsou překombinované a tím pádem jsou i velmi zábavné a ženský element v příběhu mě potěšil, protože nutí ostatní zúčastněné projevit i trochu citu a říct více než jednu holou větu za deset minut. Navíc většina hereckého obsazení je takovými legendami, že jim odpustíte i místy strnulé herecké výkony a naopak budete obdivovat, do jaké fyzické formy se ve svém věku dokázali vypracovat a s jakým nadhledem dokázali přijmout scénáristické vtípky, které si spíše než z děje dělají srandu z jejich kariéry a nejslavnějších rolí. ()

Galerie (167)

Zajímavosti (104)

  • Při natáčení v jeskyni Devetaška filmaři odstranili v prostoru před jeskyní některé keře a vlivem světelných efektů a výbuchů došlo k úhynům a vyhnání chráněných netopýrů. Ochranáři proto podali na bulharské soudy několik úspěšných žalob proti společnostem, odpovědným za natáčení. Filmaři poté zaplatili směšné pokuty v hodnotě několika set USD. Netopýří populace se asi po roce do jeskyně opět vrátila. (Tonula)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Třetí Expendables našli režiséra

Třetí Expendables našli režiséra

26.04.2013

Podle internetových klepů se Sylvester Stallone pokoušel ukecat Mela Gibsona, aby zrežíroval The Expendables 3 a vnesl tak do série ještě víc brutality. To ale nevyšlo. Náhradník zdaleka nemá tak… (více)

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama