Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1942 vidělo mnoho obyvatel na nebi UFO. O několik desítek let později se mimozemšťané vracejí, aby ovládli naší planetu. Dovede lidská rasa odvrátit jejich útok? (pavels94)

Recenze (51)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Toto viac mockuje INDEPENDENCE DAY ( v dnešnej dobe sa už nepoužívajú slovenské výrazy, tak sa asi budem musieť prispôsobiť ), než WORLD INVASION : BATTLE LA. Aspoň svojím pohľadom a vyznením. A ešte ku tomu tu máme nejakého, z minulosti prileteného kapitána Rogersa! Toho Kapitána Rogersa? Stevea Rogersa? Našťastie nie! Ide o nejakého čurák@, ktorý ponúkne jeden z mnohých geniálnych zvratov v tomto spektákli. Takže zbrane do ruky ( aspoň pol litra domácej ) a hor sa do boja ( s vlastným svedomím )! ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak jasný odpad?? Ale ne, kdepák. Ano, triky jsou na úrovni dětských hříček, vlastně je to celé stupid, ale!! V ději snad není v prvních padesáti minutách jediné mrtvé místo. Už dlouho jsem se tak nenachechtal, když tam naběhla ta kóča s tím mečem. Jsem si málem smíchy ukáp do textilu. No a tak za to těch šestnáct procent dám, abych to mohl zaokrouhlit nahoru. A huuups, ještě přidávám za skvělé nápady v závěru. Tenhle filmík měl mít větší rozpočet a byla by to pecka. 201412308815/9115///* a půl/// ()

Reklama

vlKousek odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím na co uživatel Pavels94 koukal, ale já jsem koukal na další hodně zdařilý výblitek společnosti asylum, střílet revolverem na lítající talíře, tvářit se u toho fakt drsně, to dokáží fakt jen v tomhle filmu :D Efekty jako kdybych v loutkovém divadle mával poklicí od hrnce přivázanou na tlaničce od bot. Sračkaaaaaa, ale příšerná :)) ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Nechci se reinkarnovat, přijít zpátky a potkávat tu zelený mužíčky." Zábavné sci-fi filmy má Syfy evidentně v malíku. V tomto filmu jsem se mohl uchechtat nad neschopným pilotem, který neumí vzlétnout, vojáka, co střílí na létající talíř revolverem, nebo ultra drsnou jednookou krásku s katanou, kterou porcuje vetřelčí lodě. Americké stíhačky startují z kamenolomu na štěrkovém podkladu! Tohle a spousta dalších drobností mě bavily opravdu náramně. Ale pozor, je nutné i tohoto filmu zcela vypnout mozek, jinak se zábava nedostaví. Super ošklivé efekty, amatérské herecké výkony, ohavná kamera i zvuk jsou jako obvykle samozřejmostí. ()

Dubro odpad!

všechny recenze uživatele

Babrák Mark Atkins to natočil tak zúfalo, že náhodnému divákovi pri preklikávaní tejto skládky padne sánka a zdvihne sa mu žalúdok. Slabšie povahy môžu dokonca ovracať svoju priateľku, homosexuál priateľa a samotári isto ovracajú svojich domácich miláčikov v podobe vypĺznutého hafana či prekŕmenej mačky. Taký odpad, že sa ani nedá triediť. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama