Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (196)

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Film, který je na tumblr velmi oblíbený a bodejť by ne. Sám jsem typ člověka, který má k postavám jako je zde George hodně blízko a dokáži mu porozumět, na druhou stranu nemůžu tvrdit, že by mi film nějak cvičil s city .... vlastně je to zrcadlovka Palo Alto trošku. Každopádně pokud je ta pravá nálada tak je určitě dobrý si film schovat ve svém repertoáru a nemazat. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení jsem si myslela, že to bude stát fakt za to, ale tohle je jeden z filmů, který by měl být spíš v modré barvě než v červené. Byla jsem hodně zvědavá na Freddieho. Neříkám, že to zahrál špatně, jen z toho nejsem nějak odvázaná. A chvílema to celý bylo dost nudný. Hodně jsem taky postrádala filmovou hudbu, který tam bylo pomálu. Jsem fakt hodně zklamaná a dávám jen 45%. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Další z hrstky kvalitních nezávislých filmů. Zpočátku mě to totálně flegmatické chování George dost iritovalo, později mi zase přišla přitažená za vlasy ta jeho rychlá proměna. Jinak Freddie jakožto herec není vůbec špatnej. Proč 5*? Jednak protože Emma Roberts. No, taky to bylo solidně zahrané, chemie fungovala perfektně a místy to bylo dost vtipné a upřímné. Dramatická linka se rovněž povedla, ale ten happy závěr se tam moc nehodil. A když už, aspoň tam mohla bejt pořádná líbačka. Takhle to bylo to takové dalo by se říct bez gradace... 4* za film, 0,5* za Emmu - zaokrouhlím nahoru, protože mě to fakt bavilo... ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Film The Art of Getting By je mi překvapivě vcelku sympatický, nicméně i tato přízeň má své meze. Příjemně se to sleduje, o tom žádná, pár scénám bych udělil hvězdiček šest, neboť jsou emocemi přeplněny... A vůbec - řemeslná stránka snímku jako taková je zpracována na jedničku. Bohužel, je to také film s nesmírně okoukaným příběhem, neřku-li přímo fádním, který se ani na moment od předem jasné linky neodkloní. Rovněž jsem z toho cítil jakýsi kalkul, sice hodně dobře skrytý, ale přece. A to pak v mysli hryže teorie, že tah na branku v takovéto podobě přece nemůže být obalen upřímnými city, které takovéto téma potřebuje jako sůl a pro něž se mi vlastně i celkem zamlouvá. Nebo se pletu? ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Všetci si hľadáme to svoje miesto v spoločnosti, niekto sa rád prispôsobí okoliu, no to neplatí pre hlavného hrdinu. George je taký malý rebelant / pozor, vôbec nie je zlý, a ani nerobí zle veci ! / čo nechce to nespraví, no raz príde do jeho života jedna dievčina a skamaráti sa sňou ... no a jedného dňa preskočí iskra ... a chlapec sa bude musieť rozhodnúť čo chce a čo nie, len aby už nebolo neskoro ... Spoiler !!! Taký koniec som čakal, bol to koniec zo srdca, tak ako by to skončiť malo, žiaľ tak to v živote nekončí a človeku ostanú len spomienky ... Spoiler !!! ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl "Homework". (Kacitr)
  • Film bol distribuovaný do kín pod krycím názvom Flunk. (Sufferer)
  • Film sa natáčal v New Yorku. (Laslo)

Reklama

Reklama