Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (196)

sulimo 

všechny recenze uživatele

Postava Highmora na můj vkus byla až moc sebelítostivá a zároveň sebestředná až pyšná, že to zkazilo i jinak nadprůměrné momenty filmu. Jeho podrážděnost, pohrdání vším a pocit ublíženosti by byl o dost snesitelnější, kdyby netrval asi 83 z 84 minut filmu, takhle z toho vznikla nadhodnocená povrchní otrava, která je sice hezky natočená, je ale těžko snesitelná. Navíc mě, jako ženě, se opravdu těžko věřilo Robertsový, že by chtěla trávit tolik času s tim egocentrickym, nedomrlym ,antikoncepčnim ufňukancem Highmorem, ze kterýho bude použitelný jedinec mužského pohlaví asi až v příštim životě, takhle to fakt nefunguje. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Hlavní myšlenka filmu? To řekněte vy mě.. Naprosto povrchově zpracované. Nakonec to je film absolutně o ničem, kde máme jednoho flákače, který celý film pindá o tom, jak je všechno zbytečné atd, atd.. A co z toho? Nakonec všeeechno najednou jde. Rozhodně se z toho dalo udělat něco lepšího než tahle teen kravina. ()

Reklama

SkyLukey 

všechny recenze uživatele

Duchem skvělý film se skvělým nápadem, ovšem se strašnou adaptací a scénářem. Chápu, že se některým slečnám může líbit blbeček, toho jsem ostatně svědkem dennodenně, ale nemůžu si pomoct, ale hlavní hrdina George je takový hlupák, o kterého by nechtěla zavadit snad ani ta nejošklivější a nejhlouupější holka na světě, natož někdo, koho představuje herečka jako je Emma Roberts. Takže Art of Getting By je uměle budovaný film na nesmyslech. Nicméně chápu, že přesně tento styl filmů milují teenageři, ale částečně i tyto filmy ve mě vzbuzují dojem, že už jsem na některé filmy prostě starý (:D). ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobrý film, no trošku odlišný od tých ostatných. Nie je to zas také jednoduché a klasické ako to býva u ostatných filmoch. Hlavný herci presvedčiví a dobrý, no najzaujímavejšia je asi hlavná postava, ktorá stále nad niečim premýšľa. Rozhodne je to zaujímavé sledovať hlavne duo a hlavná postava sa fakt sprava inak ako u ostatných filmoch a to je na tom to najdivnejšie, s časti mi to vadilo, ale na druhú stranu som bol zvedavý ako sa to bude vyvíjať ďalej. Sympatický príbeh a film. 70% - 3* ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná (ale fakt jen lehounce) romantická komedie ze středoškolského prostředí, kde nikdo netancuje, nezpívá, nehopsá a není vytrslej z maturitního večírku. Tenhle obyčejnej život umělecky založeného středoškoláka mi docela sedl a Alicia Silverstone - no nepoznala bych ji. Coz je dobře, když se herečka (i herec) dokáží občas netvářit tak, jak od nich divák čeká. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Film bol distribuovaný do kín pod krycím názvom Flunk. (Sufferer)
  • Film sa natáčal v New Yorku. (Laslo)
  • Původní název filmu byl "Homework". (Kacitr)

Reklama

Reklama