Reklama

Reklama

Ninjago

(seriál)
  • Kanada LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (více)
Dánsko / Singapur / Kanada / USA, (2011–2022), 57 h 26 min (Minutáž: 11–23 min)

Série(16) / Epizody(212)

Kai, Jay, Cole a Zane musí ovládnout moc svých elementů a zbraně Spinjitzu, aby ochránili zemi Ninjago, která má také podsvětí. (Netflix)

Recenze (34)

Cardo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na seriál se dívám už od roku 2014 a stále se dívám, nicméně od 10. série už to není tak dobré. 11. série ušla, ale 12. ne, 13.má promrhaný potenciál, ale 14. by to ještě mohla zvednout, viz. 9. série po 8. Je však i pár věcí, které tvůrcům neodpustím: změna vzhledu hlavních postav, vozidel (vypadají úplně jak ty lego sety) a (téměř) celého světa (od 8. série), změna formátu z 22 na 11 minut (od 11. série). A kdo nad tím řekne, že je to pro dospělýho moc dětinský, tak je blbej a nemá právo to hodnotit, možná je to důvod proč to jenom jako celek má 59%, ale každá série má červenou kolonku. ()

Scanerior 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ninjago je velice povedený dobrodružný seriál. Hlavní postavy nindžů mají odlišné a pestré charaktery a jednotlivé vlastnosti jsou dobře využívány v příběhu. Krom nich je tu samozřejmě celá řada záporáků od kostlivců přes hady až k nindroidům a spousta dalším. Líbí se mi především, že hlavní záporáci každé sezóny mají výrazné charakterové rysy a to zejména pak třeba Pythor či Nadakhan a je snimi výborně nakládáno. Kompletní dobrodružství dávají smysl a vždy mají zajímavý příběh. Jak je u lega zvykem, tak nechybí ani skvělá animace. Celkově tedy skvělý animovaný dobrodružný seriál, který potěší nejen milovníky stavebnice. ()

Reklama

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Říkám vám tohle má potenciál a budoucnost. Podle mě nejlepší lego seriál a mezi lego filmy taky. Příběh je dobrý vůbec to nenudí a taky jsem se parkrát zasmál. Doufám že bude víc dílů. Na youtube už jsem viděl díly už s hady bohužel v angličtině a jsem rád za informaci že to dávaj na Primě. Hej co to má být jakto že z 85% je z ničeho nic 57%. Asi někoho vykillim. ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Náhodou se mi poadřilo shlednout 2 díly a na základě nich jsem se musel podívat na další 2, abych se ujistil. Co k tomu říci? Chvilkami to vypadá Strážci vesmíru v podání Lega. Trapně. Občas se naskytne nějaký potenciál nanějaký pěkný vtipk, který je však náhle zabit něčím naprosto nevhodným. Jak mohlo Lego propůjčit svou značku pro něco tak strašného? ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Na lego dobrý.... příběh nebyl zas tak úplně špatný:) Ale je to pořád lego, něco jiného si z tím hrát (bývávalo :) a něco jiného se na to koukat... Ale na rozdíl třeba od CHIMA.... kde absolutně není definováno o co tam sakra jde! V tomhle případě... scénárista aspoň trochu přemýšlel než to vypustil z hlavy na papír a později do telky. O stravitelné kvalitě hovoří i to že Ninjago má aspoň 2 řady... a jsou tam kouzla démoni a ninjové i když trochu kostrbatí..... to dneska letí. Dabing též odpovídá věkové hranici které byl tento seroš určen... občas se i člověk celkem zasměje což už je tak nějak u LEGO Story zvykem.Aj hudba není zlá.. Za ty tři hvězdy to celkem i stojí. :) ()

Galerie (488)

Zajímavosti (88)

  • Text na ceduli vrakoviště je vypálený, takže na ceduli stojí: „Ed and Edna's crap 'N Junk.“ (KGBelik)
  • Na začátku Kai zpívá ve sprše a mluví Zaneovým hlasem (v českém dabingu). (Cardo)
  • V českém intru epizody je velice hloupá chyba. Místo „Nepotopitelná“ je zde nápis „Npotopitelná“. (Cardo)

Reklama

Reklama