Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Za normálnách okolností se snažím sci-fi béčkům vyhýbat a první Skyline podle hodnocení ničím víc není. Nicméně na webu se začaly množit vcelku zajímavé informace o třetím pokračování a protože nových sci-fi moc nevzniká, sáhnul jsem po Beyond Skyline. A víte co? Ano, je to béčko, ale Liam O'Donnell má můj velký respekt, protože za málo peněz předvedl setsakra hodně muziky. Obrovské množství trikových sekvencí, bylo vcelku solidně provedených, obsazení se taky povedlo a hlavní účel se jistě povedlo splnit. Pobavit. Beyond Skyline je velmi přímočaré invazivní sci-fi, kde se nevedou filozofické diskuze, neprobíhá žádný přesah v podobě společenské kritiky, neřeší se rodinná traumata, nebo něco podobného. To málo co z toho proběhlo, pouze posloužilo k minimálnímu vykreslení postav. Zbytek obstaraly jejich činy. Míít nízká očekávání ohledně tohoto filmu se vyplatilo, protože jsem spíš příjemně překvapený. Přestože je to pořád béčkový film, narvaný scénáristickými lapsy a žánrovými klišé, je tak nějak poctivý a ve skutečnosti je ten rozdíl mezi filmy Bitevní loď a třeba Světová invaze jen v rozpočtu/vizuálu. Z nějakého důvodu je prostě problém napsat originální inva sci-fi. I z toho důvodu se na trojku asi podívám. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako hororovější variace na Den nezávislosti a postupem času se z filmu stane příšerné béčko, kombinující všemožné žánry, včetně bojových akčňáků. Po celou dobu se film snaží tvářit smrtelně vážně a přesně to je hlavní kámen úrazu, kterému dají poslední tečku závěrečné titulky s nepovedenými záběry. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Film se dá rozdělit na 2 části. Jedna je v Los Angeles kde proběhne mimozemský útok a druhá kdesi v Asii. Zatímco první je hodně povedená tak druhá už je slabší a cca 20 minut se tam nic neděje. Proto taky hodnotím 1 díl výše o jednu hvězdu než tady. Potěší i gore (utrhnutá ruka a noha mozky vytrhnuté z těla a podobně) 60 procent do případného 3 dílu bych klidně šel. Jinak tohle mělo k nám do kin místo trapného Prometheuse. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Prečo všetci nadávajú na tento film, veď každý musí vedieť, že keď nemáš veľký rozpočet nemôžeš to tak vizuálne napáliť . Mne sa veľmi páčil jasné, že to je pritiahnuté za vlasy,ale vôbec to nevadí.A dať do filmu hercov z Prepadovky je výborný nápad.Iko Uwais skvelý v bojovom umení. Keď sa bijú na konci s nožmi s mimozemšťanmi je to choreograficky skvelé. 6/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

BEYOND SKYLINE nieje menším filmom, ako jeho predchodca. V Hollywoode a hlavne v tom komerčnom mainstreamovom prúde, sa také niečo proste nenosí. A preto je pokračovanie epickejšie, rozsiahlejšie nielen akciou ( nasúkali sa tu dokonca skvelé bojové scény muža proti mužovi / kto to nečakal pri Uwaisovi, alebo Ruhianovi ?/ a dokonca nejaký ten kaiju súboj ), či výpravou, ale aj príbehom. Stále ale ide len o béčko, ktoré má štandardnú kostru a pohybové znalosti. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama