Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější světová show znovu u nás! Originální a největší show zaměřená na hledání talentů, původní Got Talent, slaví úspěchy ve všech zemích - a nyní mohou diváci sledovat vysílání třetí série ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT na obrazovkách Prima family! Šanci zvítězit mají úplně všichni - soutěžit mohou tanečníci, zpěváci, akrobaté, žongléři, kouzelníci, kaskadéři, ale i komedianti, recitátoři, imitátoři, a to jak děti, teenageři, dospělí, tak i důchodci. Na všechny je jenom jeden metr - rozhoduje pouze kvalita předvedeného talentu a získání sympatií porotců a publika. Cesta k úspěchu však není jednoduchá. Vede přes castingy a semifinálová kola s SMS hlasováním, ve kterých má každý soutěžící jen jednu šanci předvést svůj výkon. Hodnotit je bude opět hvězdná porota ve známém složení: česká pěvecká stálice Lucie Bílá, zkušený producent a manažer hvězd Jaro Slávik a oblíbený český herec, dabér a bavič Martin Dejdar. Jednotlivými koly budou provázet již osvědčení a oblíbení moderátoři Jakub Prachař a Martin "Pyco" Rausch.
V česko-slovenské verzi formátu, který budou společně vysílat Prima family a TV JOJ, čeká na vítěze pohádková výhra 100 000 eur a cesta kolem světa. I letos ale máme pro diváky připraveno několik překvapení, která show ještě více zatraktivní. Můžete se tedy těšit na souboj nejlepších talentů, z nichž na konci vyjde vítězně jeden jediný, ten ze všech nejlepší a nejzajímavější. Sledujte proto úžasné, odvážné i zábavné výkony další řady talentů každou neděli večer na Prima family! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Docela je trendy nadávat na takové ŠOU a kritizovat. Na druhou stranu, kdo by nechtěl vyměnit ty gumáky, které na nás zírají desítky let z pultů novinových stánků, které dokola ukazují v dalších pořadech a bulvárech. Kdo je ještě zvědavý na ksichty již dávno vyšeptalého talentu? Já věřím, že takové pořady a soutěže nějakého skutečně nadaného a zajímavého člověka najdou. Samozřejmě si uvědomuji, že to TV nedělá čistě nezištně. Kritiku tohoto faktu si schovám na ČS má talent 13. Kupodivu kauza šukání kamarádů v životě hlavního porotce Jaro Slávika na pořad žádný temný stín nevrhlo a jede se vesele dál. Lucie Bílá se docela drží a s oxymórony zatím šetří i svou excentričnost drží na uzdě. Martin Dejdar je pořád sympaťák a o šou se stará dobře, stejně jako jeho předchůdce Jan Kraus, i když formu humoru má každý jinou. Dovedu si docela dobře představit, že se na to lidi dívají se zájmem, že mnohým fandí a mnohým se zcela nepokrytě smějí. Zatím se to rozjelo slibně i přesto, že mnohé kousky soutěžících jsou jen recykláty všeho, co lze dohledat na YouTube. Rád se nechám překvapit samotným finále a novým českým talentem. Moc by mě ale nepřekvapilo, kdy jím byla slepá romská holčička, nebo keňský cirkusák... Nevadí. Duo moderátorů je dle mého soudu hlavním trhákem celého toho haló kolem této soutěže. Unylý metrosexuál Mareš má konkurenci. Věřím, že tito dva veselí improvizátoři vydrží. Update dodám po skončení soutěže. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tahle řada se mi moc nelíbila. Porota sice zůstala ve stejném složení a objevilo se tu hned několik opravdových talentů, ale už to prostě nedokázalo tolik zaujmout, jako když se tahle show objevila na obrazovkách poprvé. Vítěz operní zpěvák si to asi zasloužil, ale spíš mě tehdy zaujala kauza okolo skupiny The Apples – které vyhodili za to, že nechtěli podepsat smlouvu se společností Jaro Slavíka --- jsem rád, že mu děvčata neskočily na lep a zůstaly „svobodné“ – tedy alespoň to tvrdily ve svých rozhovorech… ()

Reklama

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Castingy dobrý, neb jsou sestříhaný, slušně si někdo pohrál se zvukem, kamera se většinou věnuje tomu čemu se má. Semi a finále, už je z pola takové nemastné neslané. Jsou to přímé přenosy a někdy hapruje zvuk. Jinak jsem rád, že můžu vidět, to co bych jinde neviděl. Někteří to tam slušně rozbalej :o)) PS: Proč tam je furt Dejdar? Vtipnej není, sám sobě rozhodnej není, a vyloženě jej to tam nebaví. Slušně by se dalo říci, že je trapnej .... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Chápu ty neustálé talentové soutěže z toho důvodu, že pořád jsou lidi, kteří jsou v něčem koukatelném skutečně dobří a neměli dříve možnost to předvést(díky věkovému rozmezí či nějákým jiným událostem). Ovšem je tu velká spousta lidí, kteří se rádi vidí v televizi a nebo si skutečně myslí, že jsou v něčem opravdu dobří a není to tak ani omylem. Ovšem velká škoda, že ti kteří by si to zasloužili o tu slávu ani nezavadili a jejich uplatnění bylo naprosto nulové. 2/5ti z toho důvodu, že ti dva Kuba a Pyco(občas i Lucka) zachaňují situaci. ()

Angelino 

všechny recenze uživatele

Tým, že som veľmi nepozeral predchádzajúce série, nebol som ešte unudený konceptom. Tým, že nesledujem bulvár som "veľkú" aféru o jednom z porotcov zachytil iba veľmi letmo s neprikladám tomu akúkoľvek váhu. A niektorí z účinkujúcich sa mi zdali zaujímaví a celkom ma to bavilo. I keď už niektorí na treťom vystúpení nepriniesli nič veľmi nové, Pyco a Jakub to celkom zvládli (i keď občas už boli za limitom situačného humoru a príjemnej improvizácie) a za duet Včelky Máji som pridal pol hviezdičky. ()

Zajímavosti (1)

  • Vítězem třetí řady se stal operní pěvec Jozef Pavlusík. (SONY_)

Reklama

Reklama