Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější světová show znovu u nás! Originální a největší show zaměřená na hledání talentů, původní Got Talent, slaví úspěchy ve všech zemích - a nyní mohou diváci sledovat vysílání třetí série ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT na obrazovkách Prima family! Šanci zvítězit mají úplně všichni - soutěžit mohou tanečníci, zpěváci, akrobaté, žongléři, kouzelníci, kaskadéři, ale i komedianti, recitátoři, imitátoři, a to jak děti, teenageři, dospělí, tak i důchodci. Na všechny je jenom jeden metr - rozhoduje pouze kvalita předvedeného talentu a získání sympatií porotců a publika. Cesta k úspěchu však není jednoduchá. Vede přes castingy a semifinálová kola s SMS hlasováním, ve kterých má každý soutěžící jen jednu šanci předvést svůj výkon. Hodnotit je bude opět hvězdná porota ve známém složení: česká pěvecká stálice Lucie Bílá, zkušený producent a manažer hvězd Jaro Slávik a oblíbený český herec, dabér a bavič Martin Dejdar. Jednotlivými koly budou provázet již osvědčení a oblíbení moderátoři Jakub Prachař a Martin "Pyco" Rausch.
V česko-slovenské verzi formátu, který budou společně vysílat Prima family a TV JOJ, čeká na vítěze pohádková výhra 100 000 eur a cesta kolem světa. I letos ale máme pro diváky připraveno několik překvapení, která show ještě více zatraktivní. Můžete se tedy těšit na souboj nejlepších talentů, z nichž na konci vyjde vítězně jeden jediný, ten ze všech nejlepší a nejzajímavější. Sledujte proto úžasné, odvážné i zábavné výkony další řady talentů každou neděli večer na Prima family! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Hopi

Hopi (hodnocení, recenze)

Já myslím, že bysme měli přidat celý tým, který se podílel na natáčení, všechny účastníky i publikum.

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

Bloodyn: no... rozhodně bych nechtěl být za TAKOVÉHO ultra pičuse, kterýmu se směje celej národ - a on to pořád nevidí...

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

pochopitelně, že to není nahrané. tohle nejde nahrát. a jestli jo, tak ten, kdo ikonu Patrovič vymyslel, je genius a je ho škoda pro tuhle šou. :)

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

Teraz neviem či sa mám hanbiť za to že býva v mojom okrese, alebo mám byť nadšená. Každopádne keby chcete stačí dôjsť do Prievidze a nájdete Ho tam. A garantujem vám že sa bude správať tak isto.

Hopi

Hopi (hodnocení, recenze)

Patrovič je magor, velmi pochybuji že mu zaplatili. Pouze využili jeho potenciálu. Musel by být sakra dobrý herec aby to jeho chování zahrál. Viděl jsem ho na natáčení v divadle, i mimo kamery se chová pořád stejně.

Miuri

Miuri (hodnocení, recenze)

metal.storm: Nevěřím, že může bejt až tak vymatlanej v hlavě...

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

Miuri: A myslíš že mu zaplatili?? osobne si myslím že je tak blbý, že si ani neuvedomuje že je trapný. A to že sa sním ľudia chcú vyfotiť alebo mu tlieskajú mu len pekne pridalo na sebavedomí.

 

Ja len dúfam že keď budem na dôchode, budem mať čo robiť a nebudem musieť vymíšlať kadejaké píčoviny, ako pán Patrovič.

Miuri

Miuri (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě, kolik mu zaplatili za to, že ze sebe dělá už potřetí debila před dvouma národama...

Jackolo

Jackolo (hodnocení, recenze)

Alpha-17: Je to pro ty, které to zajímá a hledají další info. Nadávat mi do zmrdů? To si tu o BAN koleduje spíš někdo jiný než já. Co já vím, tak vulgarita je na slušných fórech zakázaná. A tohle je dost brutální osobní napadání. Když mě neznáte, tak si tohle laskavě nechte pro sebe. Píšu pro server, který se věnuje filmům, televizi a všemu, co je s tím spojeno. Někdo tohle shrnuje do jednoho slova - kultura. Vy jste ale pravděpodobně jen patnáctiletý zamindrákovaný puberťák, který si vybíjí zlost. U dospělého, soudného člověka si totiž takovou nenávist kvůli prkotině neumím představit. A pokud vážně jste dospělý, běžte se léčit nebo vás ten vztek ještě zabije.

Jackolo

Jackolo (hodnocení, recenze)

Alpha-17: Já jsem na urážky zvyklý, ale ty vaše teda nejsou moc dobré. Lepší jste asi nedokázal vymyslet, že? Kde je nějaká kreativita? Jedno je jisté, vy Talent na nadávání nemáte.

Darkage

Darkage (hodnocení, recenze)

jedine co ma na tejto relacii bavi su kastingy... po tom je to uz o nicom

Hopi

Hopi (hodnocení, recenze)

Ale tak třeba se budou držet pravidla třikrát a dost.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Prajem milej porote, aby novým súťažiacim bol nejaký magor so samopalom. Už toho mám dosť! Za posledné roky bežia iba tupé reality show a talentmánie, s ktorými sa TV stanice predbiehajú a ukazujú svetu kto má debilnejšieho súťažiaceho.

Reklama

Reklama