Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

Nič proti vám českí bratia,ale to čo je česká relácia,ked tam drbete toľko čechov!!!

sankacoffee

sankacoffee (hodnocení, recenze)

jacksax: Sledovanost jde přes milion lidí, tady to hodnotilo 2,5k a navíc uživatelé CSFD nejsou reprezentativní vzorek. Mimochodem, co se sledovanosti hovadin týče, tak jsou na tom Slováci o dost hůř...jsou v tomhle, dalo by se říct, "zaostalejší" viz. Šeherezáda. (tím se nesnažím pošpinit ty urážlivé pobožné človíčky na sever od Maďarska, to je prostě fakt a také netvrdím, že je Hlas hovadina, jen z toho Nova a Markíza hovadinu vždy spolehlivě udělá- pozn. autora)

jacksax

jacksax (hodnocení, recenze)

ano, oba naše národy jsou naprosto dementní.. jak jinak si vysvětlit, že program s hodnocením 20% má takovou sledovanost? Nebo si tu chtějí všichni honit svoje pseudointelektuální triko? nemyslím si.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Nedám odpad jen kvůli tomu, že to enní další přiblblá Superstar a celej systém soutěže se dost liší...

PePiG7

PePiG7 (hodnocení, recenze)

prosim vas jak se jmenuje pisnicka od Amy Winehouse co dnes zpivali ty dve holky???

Vanila01

Vanila01 (hodnocení, recenze)

Pěkně sfalšované, jen co je pravda :-) (tedy krom toho jak ti lidé tam zpívají)

totalpunk

totalpunk (hodnocení, recenze)

Nenávidím Daru! Zabila človeka a stále nie je v base a ešte má odvahu sa pretŕčať v telke! Hanba!!!

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Proč proboha berou do tohohle pořadu i finalistu ze slovenské SuperStar? Michal Chrenko už svou šanci dostal ve třetí řadě slovenské SuperStar, kde skončil tuším celkově někde na osmém nebo devátém místě, takže nechápu, proč ho vůbec nechali postoupit v Hlasu až před porotu (a díky Rytmusovi postoupil navíc až do Duelu).

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

No, ani jsem neviděla všechny soutěžící a už mám dvě favoritky, které by to mohly fakt daleko dotáhnout.  Za ně tomu dám ty dvě hvězdičky.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Tak jsem sice včerejší díl neviděla, neboť jsem zapomněla, což je už normální, neviděla jsem ani žádný celý díl druhé ČS Superstar ani druhé řady ČSMT, ale možná, pokud zase nezapomenu, tak se kouknu aspoň jednou příští týden, abych Vám tu jednu hvězdičku dala, Novo, ale maximálně tak za těch pár hvězdiček, co se snaží prorazit, ale podaří se to tak max. jednomu, dvoum a zbytek půjde opět zpívat do muzikálů.

slatkac

slatkac (hodnocení, recenze)

Zatím 2* za nechtěnou hvězdnou porotu....jo a mít jakou kouče Rytmuse, asi se hodím z okna.

sankacoffee

sankacoffee (hodnocení, recenze)

Samotné vybírání porotců a slovní přestřelky mezi němi měli jakouž takouš úroveň a celkem mně bavili, ale zbytek nic zajímavého. Další díly mi už však nemají co nabídnout. Odpad to není, ale Nova by si měla uvědomit, že jí ujíždí vlak a měla by nabídnout i zábavu na úrovni.

zorz

zorz (hodnocení, recenze)

koukám na to 3 minuty a už to mám chut vypnout... jak tohle může někdo koukat, to nikdy nepochopím. Sám jsem trochu koukal na úplně první superstar, protože to byla neokoukaná novinka, ale tohle je prostě už jen kopa sraček.

Honza95

Honza95 (hodnocení, recenze)

Heihachi: Já se toho taky bál, jenomže když jsem byl na natáčení, tak jsem se skvěle bavil. :)

Heihachi

Heihachi (hodnocení, recenze)

The Voice sleduju od začátku a je super, nicméně tady mám obavy, že to "odpad" nepřeleze, stačí mi porota a moderátor a je vymalováno...

zorz

zorz (hodnocení, recenze)

počkám do večera, ale odpad tohle nemine. už jen za to československo v názvu.

AxelWers

AxelWers (hodnocení, recenze)

Asi si to pozriem, ale len z dôvodu aby som sa na vlastné oči a uši presvedčil, že je to kópia Superstar. Aby som mohol s čistým svedomím dať odpad.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Woou, pořad začíná až zítra a my tady máme už tři procenta, hádejte, co z toho vzejde :) Ať si Rytmus na Evropě 2 říká v reklamě, co chce, že to bude něco novýho, to bych mu nevěřila i kdyby mi to řval před nosem. Upřímně si nemyslím, že v nejbližší době Nova někdy bude mít na to, aby aspoň z 50% se vyrovnala originálu. :) Jakémukoliv originálu.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Mr.Martyk

Mr.Martyk (hodnocení, recenze)

Michal David, Patrik Vrbovsky, Pepa Vojtek....

 

I DONT WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE!!!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

MaroMaro

MaroMaro (hodnocení, recenze)

Tak na tohle jsem vážně zvědav. Je mi jasné, že to nedosáhne kvalit např. amerického The Voice. Už porota je naprosto marná. Michal David, který uvízl někde v době komunismu a vůbec neumí dělat hudbu 21. století. (teda jsem od něho ještě žádnou takhle kvalitní neslyšel) Rytmus, který je naprostá parodie na hudbu. A Dara, která je taková průměrná zpěvačka. Jediný kdo se tam hodí je Pepa Vojtek (za rockovou hudbu). Jak jsem nad tím ale přemýšlel do hloubky, tak musím uznat, že Rytmus si tam přece jen zaslouží být. Jeho klipy jsou moderní a inovativní na naše poměry. Takže by mohl soutěžícím něco nabídnout.
Moderátoři jsou taky obrovské zklamání, teda aspoň ten jeden. Kdy už v televizi pochopí, že už se prostě nechceme dívat na pořád ty samé ksichty a ještě k tomu když je to Leoš Mareš?! Trochu to zachránila Tina, ale i tak si myslím, že mohli za moderátory vybrat někoho nového a neokoukaného.
Příště by mohli dát do poroty nějakého úspěšného producenta, který pracuje třeba s Luckou Bílou, Farnou apod. Prostě nějakou extra třídu. A nějaké dobré ale opravdu dobré zpěváky, zpěvačky. Nebo nějakého uznávaného textaře. Třeba Gábinu Osvaldovou nebo někoho jiného, to je jedno.
No snad to zachrání aspoň ti soutěžící :)

Reklama

Reklama